Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, ami a Komáromot fogadja vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Hazai pályán az akadémisták

A legutóbbi fordulóban fiataljaink a Kelen otthonában végeztek gólnélküli döntetlenre. Ezúttal hazai pályán próbálják begyűjteni a három pontot, vasárnap a Komárom látogat az ETO Parkba. Hévégi ellenfelünk az eddigi huszonnégy mérkőzéséből kilencet megnyert, hatszor játszott döntetlent és kilenc alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett 33 pontjával a 13. helyet foglalja el a tabellán. A szakmai stáb reméli, hogy végre eredményes lesz a csapat a kapu előtt, és itthon tartja mind a három pontot.

Az lesz a legfontosabb a mérkőzésen, hogy ugyanazzal az alázattal lépjünk pályára, mint az elmúlt két hétben tettük, emellett jó játékot mutassunk be – kezdte Antonio Munoz. – Sok lehetőséget alakítunk ki az ellenfél kapuja előtt, ezeket mindenképp nagyobb százalékban kell értékesítenünk.

További híreink

Három pont Zsámbékon

Három pont Zsámbékon

Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában Zsámbékra látogatott az ETO Akadémia, ahol fiataljaink magabiztos győzelmet arattak.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnoki küzdelmek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink