Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Fontos meccs a harmadosztályban is

Az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában a Kelen otthonába látogat az ETO Akadémia, ahol vasárnap 14 órától lépnek pályára fiataljaink.

Fontos meccs a harmadosztályban is

Az előző fordulóban az utolsó pillanatokban csúszott ki a győzelem harmadosztályú csapatunk kezéből, akik hazai pályán a MOL Fehérvár FC második csapata ellen játszottak 1-1-es döntetlent. Fiataljaink ezúttal a Kelen otthonába látogatnak abban a reményben, hogy sikerül megszerezni az első győzelmet a tavaszi szezonban. A Kelen eddigi huszonhárom mérkőzéséből hatot megnyert, szintén hatszor végzett döntetlenre, és tizenegy alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett 24 pontjával a tabella 15. helyét foglalja el. Antonio Munoz vezetőedző bízik benne, hogy hétvégén visszatér csapata a helyes útra, és eredményesek tudnak lenni a kapu előtt.

Azzal a szándékkal utazunk a Kelen otthonába, hogy jó mérkőzésen győzelmet arassunk – kezdte Antonio Munoz. – Agresszívan védekező csapattal találkozunk, akiknek veszélyesek az átlövéseik. Az lesz a célunk, hogy eredményes támadásokkal és szervezett védekezéssel végig irányítsuk a meccset. Úgy gondolom, hogy a játékosok kellően felkészültek, és mindent meg fognak tenni a győzelemért.

További híreink

Három pont Zsámbékon

Három pont Zsámbékon

Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában Zsámbékra látogatott az ETO Akadémia, ahol fiataljaink magabiztos győzelmet arattak.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnoki küzdelmek.

Hazai pályán az akadémisták

Hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, ami a Komáromot fogadja vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink