Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Köteles László az új sportigazgató

A korábbi kiváló hálóőr, Köteles László látja el a sportigazgatói teendőket az ETO FC Győr csapatánál. A 38 éves egykori kapus március 1-től felel a szakmai munkáért.

Köteles László az új sportigazgató

A tavaly nyáron kinevezett Mihalecz Istvánt a korábban több külföldi csapatnál is megforduló, egykori remek hálóőr, Köteles László váltja a sportigazgatói székben. A 38 éves sportember a legeredményesebb éveit Belgiumban, azon belül is a KRC Genk csapatánál töltötte, amellyel többek között a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkörében is szerepelt. Köteles nagy ambíciókkal és lendülettel vág bele az új munkába.

- Ahogy futballista koromban is volt, úgy most is, amit csinálok, abban sikeres szeretnék lenni, és a maximumot akarom nyújtani – kezdte Köteles László. – Első és legfontosabb dolog a célok meghatározása közép- és hosszútávon. Ha ezek megvannak, akkor ezekért kell mindent megtenni. Személyes célom, hogy visszahozzuk azt az ETO-t, ami ellen még én is játszottam a Diósgyőr színeiben rengeteg néző előtt, nagyszerű hangulatú mérkőzésen. Természetesen ez egyenes arányban van a csapat teljesítményével, hiszen, ha jó a produkció, akkor sokan lesznek a lelátón. Ezelőtt játékosügynökként dolgoztam, így kerültem kapcsolatba a klub ügyvezetőjével Jan Van Daele-val. Sokat beszélgettünk, elmondtam a véleményemet a futballról, majd szóba került a lehetőség az ETO-nál, amin nem kellett sokat gondolkodnom. Az előző munkámat teljesen feladtam, így maximálisan az ETO-ra koncentrálok a jövőben, nagyon várom, hogy megkezdjük a közös munkát.

További híreink

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiss Balázs: Élveztük a játékot az első félidőben

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink