Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Megkezdődtek a bajnokságok tavaszi küzdelmei utánpótlás-csapataink számára.

Utánpótlás-híradó

U19

Illés Akadémia - ETO FC Győr 2-1 (1-0)

Szombathely, Illés Akadémia.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B., Kelemen, Kráz, Sós, Herczeg, Bánáti (Bakó), Bognár B. (Koblinger), Moharos (Varga O.), Balajthy. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Bánáti.

Csató Sándor: - Egy jó iramú mérkőzésen, végig jó hozzáállással és bátran játszottunk. Helyzeteket alakítottunk ki, de a befejezéseknél hibáztunk. A meccs képe alapján a döntetlen elérése benne volt a játékunkban, ám a végjátékban a nagyobb nyomásunk az ellenfél kapuja előtt nem érett góllá.

 

U17 

Várda LA - ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion.

ETO FC: Kocsis - Selyem, Mészáros, Brecska, Mikolay, Rátonyi, Zója-Katona, Tollár, Ilyés (Homola), Póczik (Nikita), Vukk. Edző: Lipták Zoltán.

Lipták Zoltán: - Hiányzott a minőség a játékunkból, kapura szinte veszélytelenek voltunk, a megítélt büntetőt, és a kiállítást sem tudtuk kihasználni, így megérdemelt hazai győzelem született.

 

U16

DVSC-ETO FC Győr 2-0 (1-0)

Debrecen, DLA Edzőközpont.

ETO FC: Papp (Uzoni), Varga M., Koncz (Algács), Prettenhoffer, Csorba N., Pénzes (Szarka), Pálfalvi, Szerémi, Csorba D., Molnár (Méhes), Csorba T. (Pázmány). Edző: Máté Győző.

Máté Győző: - Gratulálok ellenfelünknek, a játék minden elemében fölénk nőttek ezen a mérkőzésen.

 

U13 - Mini torna (Székesfehérvár)

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 1-0

UTE - ETO FC Győr 0-1

ETO FC: Orbán (Burján) – Mészáros (Balogh), Bognár, Schreiber (Kocsis), Pálla (Vass), Jakabovits (Gyécsek), Vasi (Csala), Hujber (Omischl-Soós), Heller (Szalay). Edző: Mondovics Dávid.

Mondovics Dávid: - Az utolsó edzőmérkőzéseket újra 3/4 pályán játszottuk. Kellett egy kis idő, amíg átálltak a játékosok. Az előzetesen megbeszélteket megvalósították a pályán, egész jól működött a csapatvédekezés. Egyéni védekezésben még van hova fejlődni, és több kockázatot kell vallani bizonyos szituációkban. A támadásokban jól kombináltunk, de ismét nagyon sok helyzetet hagytunk ki, ami az első meccsen meg is bosszulta magát. Még nagyobb koncentráció és pontosság kell. Hasznos száz percen vagyunk túl ismét, gratulálok a játékosoknak a tartalmas es sikeres felkészüléshez!

 

U12 – Minitorna (Székesfehérvár)

MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 0-2

Újpest TE - ETO FC Győr 1-1

ETO FC: Oláh - Szakács, Vargán, Schmuck, Hajdina, Major, Vincze, Károlyi, Virág. Cserék: Péter, Stefanics, Mihalovics, Kalmár, Weisz. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Vargán, Hajdina, Virág.

Lakatos Attila: - Az első, Vidi elleni mérkőzésen fölényben játszottunk, több jó egyéni megoldás mellett az összjátékban is jó dolgokat mutattunk. Annak ellenére, hogy a letámadásainkból hiányzott a kellő agresszivitás, nem lehetek elégedetlen, mert a második gólunkat a támadóharmadban szerzett labda után szereztük. Az UTE elleni mérkőzés már kiegyenlítettebb játékot hozott, ahol a második félidőben keveset tudtuk megtartani a labdát, így ellenfelünk megérdemelten egyenlített ki. A labdakihozatalainkban nem vállaltuk fel kellően az elmozgásokat, de a középső zónában így is parádés villanásokat mutattak a fiúk. A mai két mérkőzés után jó érzésekkel utaztunk haza, mert néhány kiemelkedő egyéni teljesítménynek köszönhetően két jó mérkőzést is tudtunk játszani.

 

U11 – Torna (DAC)

ETO FC: Cseszregi Zétény, Finta Boldizsár, Stanisic Uros, Balaskó Máté, Adi Botond, Háczky Ákos, Poczkodi Ábel, Juhász Patrik, Savanyó Dávid. Edző: Androsch André.

Androsch André: - A mai nap három színvonalas mérkőzést játszhattunk a Király SE, az AS Trencin és a DAC csapataival. A mutatott játékkal elégedett vagyok, bízok benne, ez idővel eredményben is megmutatkozik.

 

U10 - Torna (DAC)

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Fürdős Olivér, Helyes György, Adi Abigél, Szarka Olivér, Mandel Marcell, Csemez Dávid, Erős Donát, Klema Dominik, Sárkány Kristóf, Sásdi Levente, Fügh Tamás, Kovács Konrád. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Nagyon jó volt újra szabadtéren, "nagy pályán" játszani. Tudtuk gyakorolni az edzésen tanultakat, láttuk, hogy mit kell többet gyakorolnunk. Szép megoldások mellett, bosszantó hibák, és rengeteg kimaradt helyzet jellemezte a játékunkat. Jövő héten nagyobb koncentrációval kell majd játszanunk.

 

U9 - Torna (Ritzing)

ETO FC: Melkovics Máté, Csongor Zente, Nagy Zétény, Szabó Zétény, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Kovács Kristóf, Vizler Csongor, Horváth Ádám, Vadász Patrik. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon egy nagyon színvonalas tornán vettünk részt Ritzingben. A meghívott csapatok a Sturm Graz, az Illés Akadémia, a Főnix Gold, a Király SE, és az SC Sopron csapatai voltak. A csapatok körmérkőzéseket játszottak egymással. A srácok minden meccsen nagyon jó mentalitással és koncentráltak játszottak. Rengeteg szép megoldásnak és gólnak tapsolhattunk, aminek köszönhetően a csapat veretlenül szerezte meg az előkelő első helyezést és a kupát. Több különdíjas játékos is csapatunkból került ki, a torna AllStar csapatába választották Oross Ármint, és a torna gólkirálya Vadász Patrik lett. Gratulálok a fiúknak, ez egy igazi csapatmunka volt!

 

U8 - Youth Talent Cup (02.25.)

ETO FC: Szűcs Bálint, Bolla Dávid, Vasárus Máté, Laki-Tóth Soma, Bernáth Olivér, Dán Milán, Boros Máté, Makk-Szabó Milán, Závori Soma. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Szombaton egész napos tornán vettünk részt Törökbálinton. Kiváló ellenfelekkel mérkőzhettünk meg, amelyeken nagyon motiváltan, szenzációsan játszottak a gyerekek. A csoportunkban 1. helyen végezve a MOL Fehérvár elleni fantasztikus győzelmet követően a Pécsi MFC ellen már a döntőbe kerülésért játszhattunk, ahol csak büntetőpárbajban szenvedtünk vereséget. Végül a 4. helyen végeztünk a 20 csapatos tornán, miután a bronzmérkőzésen kikaptunk a Budapest Honvédtől. Nagyon-nagy dicséret illeti a gyerekeket a mutatott játékért, hozzáállásért, köszönet a szülőknek is az egész napi buzdításért!

 

U8 – Torna (DAC) (02.26.)

ETO FC: Szűcs Bálint, Bolla Dávid, Vasárus Máté, Stehenics Patrik, Dulka Benjamin, Dán Milán, Boros Máté, Makk-Szabó Milán, Závori Soma. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Vasárnap Dunaszerdahelyen a helyi akadémián egy öt csapatos felkészülési tornán szerepeltünk. Folytattuk a szombati jó formánkat, rendkívül agilisen, bátran, gólra törően játszottak a gyerekek. Minden ellenfelünk elismerését fejezte ki a mutatott játékunkat illetően. Ezen a hétvégén rengeteg élménnyel gazdagodtunk, felejthetetlen pillanatokat szereztek a gyerekek mindenkinek. Nagyon büszke vagyok rájuk!

 

Leány U17

ETO FC Győr - MTK 2-3 (2-1)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Krizsán - Farkas, Ézsely, Konrád, Sulyok, Hordós, Varga, Kovalter, Böröczky, Flígh (Csóti), Szabó F. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Flígh, Szabó F.

Tóközi Tímea: - Az erős szélnek köszönhetően két ellentétes félidőt láthattunk, hasonló forgatókönyvvel. Az első félidőben mi, a másodikban az MTK csapata volt fölényben. A jobb helyzetkihasználás döntött, sajnos az ellenfél javára, ennek ellenére dicséret illeti a csapatomat.

 

Leány U15

ETO FC Győr - MTK Budapest 0-9 (0-5)

ETO FC: Bán (Gundinger) - Kristofori, Mohácsi, Szűcs, Domján, Szabó I., Szalai, Krasznai, Szabó P., Horváth A. (Bágyi), Fligh. Edző: Horváth Dóra.

Horváth Dóra: - Sajnos nem úgy alakult a meccs, ahogy terveztük. Reális célokat tűztünk magunk elé, tudtuk, hogy nagyon erős lesz az ellenfél. Figyeltünk a védekezésre, összpontosítottak és nagyon igyekeztek a lányok, de minden apró kis hibát kihasznált az MTK. Rengeteg munka áll még előttünk. Az ellenfélnek gratulálunk a győzelemhez!

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink