Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Rangadó az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában tavasszal először hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, ami a MOL Fehérvár FC második csapatát fogadja vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Rangadó az NB III-ban

Nem kezdődött jól a tavaszi szezon akadémistáink számára, akik ugyan játékban nem maradtak alul az első két fordulóban egyik ellenféllel szemben sem, ám a befejezésekkel akadtak gondok, így tavasszal még nem sikerült pontiot szerzeniük. Vasárnap remek alkalom lesz a javításra, ugyanis a nagy rivális MOL Fehérvár FC második csapata látogat Győrbe. A vendégek eddig huszonkét mérkőzésükből kilencet megnyertek, négyezer játszottak döntetlent és kilenc alkalommal szenvedtek vereséget. Az így begyűjtött 31 pontjukkal a tabella 12. helyét foglalják el. Antonio Munoz vezetőedző bízik benne, hogy vasárnap már a kapu előtt is eredményesek tudnak lenni, és itthon tartják a három pontot.

Egy nagyon jó csapattal találkozunk vasárnap, ami ellen ugyan nehéz lesz, de szeretnénk szép és eredményes futballt bemutatni. Biztos vagyok benne, ha azt a játékot tudjuk hozni, mint a Puskás ellen, akkor jönni fognak az eredmények is – mondta Antonio Munoz.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink