Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Megkezdik a szezont akadémistáink is

Vasárnap kezdetét veszi az NB III-as bajnokság tavaszi szezonja, ahol az ETO Akadémia Bicskére látogat és 14 órától lép pályára az középmezőnyben tanyázó hazaiak ellen.

Megkezdik a szezont akadémistáink is

Hosszú és kemény felkészülési időszakon van túl harmadosztályú együttesünk. Antonio Munoz csapata vasárnap már pontokért lép pályára, akadémistáink Bicskére látogatnak abban a reményben, hogy győzelemmel indítják a tavaszt. Vendéglátóink az ősszel lejátszott húsz mérkőzésükből nyolcat megnyertek, ötször játszottak döntetlent, és hét alkalommal szenvedtek vereséget. Az így megszerzett 29 pontjukkal a tabella 10. helyén állnak.

Nagyon jó felkészülés van mögöttünk, rengeteget dolgoztunk és gyakoroltunk a télen – kezdte Antonio Munoz. – Bízom benne, hogy ez a munka már a Bicske elleni mérkőzésen visszaköszön. Ugyanazt akarjuk játszani, mint az őszi szezonban, a célunk továbbra is változatlan, kemény munkával, minél több jó játékost építeni az első csapatnak.

További híreink

Három pont Zsámbékon

Három pont Zsámbékon

Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában Zsámbékra látogatott az ETO Akadémia, ahol fiataljaink magabiztos győzelmet arattak.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnoki küzdelmek.

Hazai pályán az akadémisták

Hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, ami a Komáromot fogadja vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink