Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Sparta Praha – ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Znojmo. 

Sparta Praha: Chládekova – Stárová, Pochmanová, Dedinová, Dlajková, Brejsková, Vonntagová, Cvrcková, Tripp, Frazier, Jaleca. Cerék: Chang, Polcarová, Jkrcená, Tomanová, Pivonková.

ETO FC Győr: Borók (Török 65’) – Öreg, Kovács L. (Petrovics 77’), Nagy F. Savanya, Németh L. (Kaziupa 65’), Sali (Siklér 77’), Herczeg (Kern 65’), Süle, Cameron, Kocsán. Vezetőedző: Dörnyei Balázs. 

Gsz.: Tripp (42’) ill. Cameron (52’).

Csapatunkból Khimmych és Vida sérülés miatt kihagyta a mérkőzést. A 6. percben egy szabadrúgás után Kocsán fordult le védőjéről, majd lőtt, a hazaiak kapusa azonban magabiztosan védett. Tíz perccel később szép kontratámadás végén Sali került lövő pozícióba, erőteljes lövése a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 42. percben szögletünk után kontrázott a hazai csapat, az ellentámadás végén Tripp lőtt a kapunkba 1-0. A helyenként orkán erejű szél nem könnyítette meg a csapatok dolgát az első félidőben, mindezek ellenére együttesünk kombinatív, szép labdakihozatalokkal játszott végig a BL-induló csapat ellen, és több helyzetet is sikerült kialakítanunk. Az 52. percben jött az egyenlítés, Kocsán szenzációs labdát adott Cameronnak, aki ballal a hosszú felsőbe tekert 1-1. A 65. percben Kocsán szabadrúgása Cameront találta üresen, fejese azonban a kapu fölé szállt. Újabb nagyon hasznos felkészülési mérkőzésen van csapatunk, ahol a cseh rekordbajnokkal játszott élvezetes kilencven percet.

További híreink

Év emberei, Év sportolói: Kisalföld-díj az ETO-nak!

Év emberei, Év sportolói: Kisalföld-díj az ETO-nak!

Az elmúlt hónapokban a Kisalföld olvasói több tízezer voksot adtak le az év sportolója és az év embere közönségdíj szavazásán. A szerkesztőség célja az volt, hogy olvasóik segítségével díjazzák és elismerjék Győr-Moson Sopron megye kiválóságainak nem mindennapi munkásságát. Az elismeréseket hétfőn győri székházukban Varga Ottó, a Kisalföld főszerkesztője és Papp Győző, a sportrovat vezetője adta át.

Három gól, három pont

Három gól, három pont

A Simple Női Liga 14. fordulójában Szekszárdra utazott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben megszerezte az előnyt, majd a második játékrészben újabb kélt gólt szerezve magabiztos győzelmet aratott.

Készülhetünk a fináléra!

Készülhetünk a fináléra!

A Simple Női Liga elődöntőjében izgalmas csatában aratott győzelmet az ETO FC Győr labdarúgócsapata a vendég Haladás Viktória ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink