Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Zöld-fehér rangadó következik

Az előző fordulóban Szegeden lépett pályára együttesünk, ahol a hajráig ugyan zsebben volt a három pont, ám a 88. percben egyenlíteni tudtak a házigazdák. Értékesnek mondható az egy pont Szegeden, hiszen egy élcsapat otthonában sikerült begyűjteni, ám mégis keserű szájízzel térhettünk haza. Most vasárnap újabb komoly feladat vár Tímár Krisztián csapatára, ami rangadón lép pályára, és a nagy vetélytárs Haladást fogadja. A szombathelyi gárda eddigi huszonegy mérkőzéséből kilencet megnyert, ötször játszott döntetlent, illetve hét alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett harminckét pontjával közvetlen előttünk, a 7. helyen áll a tabellán. Hazai pályán egyértelműen a győzelem lesz a cél, aminek érdekében a szakmai stáb kellőképp feltérképezte az ellenfelet. 

A szegedi mérkőzés nagyrészével elégedett vagyok, véleményem szerint az első játékrész az egyik legjobb félidőnk volt eddig a szezonban – kezdte Tímár Krisztián. – Hétvégén azt a szervezettséget és higgadtságot mindenféleképp viszont szeretném látni, ami hétfőn megvolt, emellett a sok tudatos mozgást, ami az első negyvenöt percben jellemző volt ránk. Azt szeretném, hogy ezt minél tovább ki tudjuk tolni. Nyilván minden mérkőzésnek vannak hullámvölgyei, néha az ellenfél fölénk kerekedik, máskor pedig mi kontrolláljuk a játékot, ezt kell több ideig megtartani. Fontos, hogy a kialakított helyzeteinktől ne ijedjünk meg, bátran vállaljuk fel és értékesítsük azokat! A Haladás egy stabil, jó csapat, viszont hazai pályán szeretnénk megnyerni ezt a nyugati rangadót.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink