Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Lacza csalódott az elszalasztott két pont miatt

Első tavaszi bajnokiján 1-1-es döntetlent játszott Szegeden az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a fiatal Lacza találatával az első félidőben megszereztük az előnyt, ám a hazaiak a hajrában válaszolni tudtak rá.

Lacza csalódott az elszalasztott két pont miatt

Szeged-Csanád Grosics Akadémia / Gémes Sándor

Csapatunk kemény mérkőzéssel kezdte a tavaszi szezont, ugyanis a tabella élmezőnyéhez tartozó Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthonába látogatott hétfőn este. Együttesünk nem illetődött meg, az első húsz percben kiegyenlített játék folyt, majd a 24. percben Lacza Alex távoli lövésével megszereztük a vezetést. A második játékrészre a Szeged támadóbban jött ki, majd közvetlenül Csinger kiállítása után a hajrában egyenlíteni tudtak. Összességében igazságos döntetlen született, ám a gólszerző csalódottan értékelt a mérkőzés után.

Csalódottak voltunk a végeredményt illetően, egyértelműen a három pontért mentünk Szegedre, ami elég sokáig a zsebünkben is volt, de sajnos az ellenfél ki tudott egyenlíteni az utolsó percekben. Sikerült megvalósítani, kisebb nagyobb hibákkal, amit elterveztünk, de még felkészültebben fogunk pályára lepni a hétvégi mérkőzésen. A gólomnak természetesen nagyon örültem, remélem a következő találkozón is hasonlóéképpen hozzá tudok tenni a csapat játékához – mondta Lacza Alex.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink