Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Lacza csalódott az elszalasztott két pont miatt

Első tavaszi bajnokiján 1-1-es döntetlent játszott Szegeden az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a fiatal Lacza találatával az első félidőben megszereztük az előnyt, ám a hazaiak a hajrában válaszolni tudtak rá.

Lacza csalódott az elszalasztott két pont miatt

Szeged-Csanád Grosics Akadémia / Gémes Sándor

Csapatunk kemény mérkőzéssel kezdte a tavaszi szezont, ugyanis a tabella élmezőnyéhez tartozó Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthonába látogatott hétfőn este. Együttesünk nem illetődött meg, az első húsz percben kiegyenlített játék folyt, majd a 24. percben Lacza Alex távoli lövésével megszereztük a vezetést. A második játékrészre a Szeged támadóbban jött ki, majd közvetlenül Csinger kiállítása után a hajrában egyenlíteni tudtak. Összességében igazságos döntetlen született, ám a gólszerző csalódottan értékelt a mérkőzés után.

Csalódottak voltunk a végeredményt illetően, egyértelműen a három pontért mentünk Szegedre, ami elég sokáig a zsebünkben is volt, de sajnos az ellenfél ki tudott egyenlíteni az utolsó percekben. Sikerült megvalósítani, kisebb nagyobb hibákkal, amit elterveztünk, de még felkészültebben fogunk pályára lepni a hétvégi mérkőzésen. A gólomnak természetesen nagyon örültem, remélem a következő találkozón is hasonlóéképpen hozzá tudok tenni a csapat játékához – mondta Lacza Alex.

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink