Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Véget ért csapatunk számára a felkészülési időszak, pár nap múlva már fontos bajnoki pontokért lépnek pályára a játékosok. Egyből egy nagyon kemény feladat vár az együttesre, ugyanis az őszi szezont a 4. helyen záró Szeged otthonában kell pályára lépni. Vendéglátóink eddigi húsz mérkőzésükből tízet megnyertek, és öt-öt alkalommal játszottak döntetlent, illetve szenvedtek vereséget. A szakmai stáb bízik benne, hogy a mögöttünk hagyott időszakban befektetett munka a pályán megtérül, és pontokkal utazhatunk haza Szegedről. 

Természetesen nagyon várjuk már a bajnoki nyitányt, hogy újra tétmeccsen léphessünk pályára – kezdte Tímár Krisztián. Szeretnénk jó rajtot venni, ezért dolgoztunk egész télen. Erős csapat lesz az ellenfelünk hétfőn, nem véletlenül állnak előkelő helyen a tabellán, de bízunk magunkba, és szeretnénk jó eredményt elérni Szegeden.

További híreink

Három pont Zsámbékon

Három pont Zsámbékon

Az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában Zsámbékra látogatott az ETO Akadémia, ahol fiataljaink magabiztos győzelmet arattak.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnoki küzdelmek.

Hazai pályán az akadémisták

Hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, ami a Komáromot fogadja vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink