Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kocsán triplával debütált

MOL Fehérvár FC – ETO FC Győr 0-5 (0-1)

Székesfehérvár.

MOL Fehérvár FC: Terestyényi – Pécsi, Földvári, Farkas G., Szabó B., Bognár, Jánosi, Romanoczki, Tenyei-Tóth, Simon, Kozma. Cserék: Szombati, Hegyi, Szehofner, Kántor, Réthalmi. Vezetőedző: Gajdóczi Tibor. 

ETO FC Győr: Borok (Krizanova 80’) – Kovács L., Nagy F., Kaziupa, Vida (Öreg 51’), Kern (Koszo 51’), Németh L. (Savanya 51’), Süle (Kocsán 51’), Herczeg (Sali 51’), Cameron, Khimych (Siklér 51’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Kocsán (68’, 70’, 101’), Süle (34’), Koszo (88’).

A 34. percben szereztük meg a vezetést. Tetszetős támadás végén került ki a bal oldalra a labda Németh Lorettához, aki egy átvétel után középre adott, ahol Süle érkezett és ballal a kapu közepébe lőtt 0-1. Az első félidőt végig kontroll alatt tartották a lányok, de a kapu előtt kissé pontatlanok voltak, így csak egygólos előnnyel vonulhattak szünetre. A második játékrészre több helyen is változtatott Dörnyei Balázs, amit még offeznívabban kezdtünk. A 63. percben egy távoli szabadrúgást Kocsán lőtt kapura, életerős bombája a felsőlécen csattant. Öt perccel később már eredményes volt az ETO új szerzeménye, aki Cameron indítása után csinálta meg magának a helyzetet, majd higgadtan az elmozduló kapus mellett a hálóba lőtt 0-2. Két percet kellett várni az újabb Kocsán-gólra, egy jobb oldali beadás után került elé a labda, majd állítgatás nélkül, tizennyolc méterről a rövid alsóba lőtt 0-3. A 88. percben egy labdaszerzés után Koszo lőtt huszonöt méterről óriási gólt a hosszú felsőbe 0-4. A hosszabbításban Kocsánt buktatták a tizenhatoson belül. A tizenegyest a sértett magabiztosan értékesítette, amivel megszerezte csapata ötödik, saját maga harmadik gólját, ezzel a végeredményt is beállítva.

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink