Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Fehér Miklósra emlékezünk

Az ETO FC Győr képviseletében Bognár Zsolt asszisztens edző, Priskin Tamás csapatkapitány, és Tuboly Máté, az idei Fehér Miklós-díj nyertese, míg az akadémiáról Havas Máté akadémia igazgató, és Böjte Attila utánpótlás-edző koszorút helyezett el a tragikusan fiatalon, 19 éve elhunyt egykori kiváló labdarúgó sírjára, majd a fiatal játékosok is kegyeletüket tették Miki sírjánál. Emlékét örökké megőrizzük!

Fehér Miklósra emlékezünk

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink