Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Balhátvéddel erősítettünk

A 20 esztendős Csontos Dominik személyében élvonalbeli múlttal rendelkező bal oldali védő érkezik az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatához, aki két és fél éves szerződést írt alá klubunkkal.

Balhátvéddel erősítettünk

Csontos Dominik a Főnix Gold FC színeiben kezdett el futballozni, majd a Fehérvár érintésével a Ferencvárosba szerződött, ahol bemutatkozott, majd gólt is szerzett az NB I-ben. Az FTC után Soroksárra került, legutóbb pedig a szintén élvonalbeli Mezőkövesd keretéhez tartozott, most pedig Győrbe tette át székhelyét. A fiatal játékos komoly erősítés lehet a tavaszra, és azon lesz, hogy a lehető legtöbb mérkőzésen a pályán lehessen, és jó játékkal járuljon hozzá a sikerekhez.

A mezőkövesdi pályafutásom nagyon rövidre sikeredett, mert jött egy olyan megkeresés az ETO-tól, ami egyértelműen érdekesnek tűnt a számomra. Függetlenül attól, hogy az NB I helyett az NB II-ben kell bizonyítanom, fiatal játékosként az a legfontosabb, hogy hétről hétre pályán lehessek, amire jelenleg nagyobb az esélyem Győrben. Az ETO egy tradicionális klub komoly múlttal, és reményeim szerint komoly jövővel. Bízom benne, hogy sikeresek leszünk együtt, mindent meg fogok tenni érte! – mondta Csontos Dominik.

Az átigazolásnak nagyon örült Mihalecz István sportigazgató is, hiszen fontos volt, hogy pótolni tudjuk a télen távozó Benczenleitnert.

Mivel Benczenleitner Barnát visszahívta a Honvéd, lépnünk kellett – kezdte Mihalecz István. - Nem olyan játékost szerettünk volna a posztra, aki ismét kölcsönbe érkezik, hanem aki végleges megoldást jelent. Emellett fontos volt, hogy fiatal játékos legyen, akiben van potenciál és tud fejlődni. Dominikkel sikerült megegyeznünk, hogy két és fél évre Győrbe teszi át székhelyét, bízunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz a jövőben.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink