Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A Szekszárd ellen a kupában a hölgyek

Pénteken délután kisorsolták a Simple Női Kupa negyeddöntőjének párosításait, ami szerint az ETO FC Győr a Szekszárd gárdáját fogadja hazai pályán március 8-án.

A Szekszárd ellen a kupában a hölgyek

Fotó: mlsz.hu

Női csapatunk címvédőként várja a Simple Női Kupa folytatását, ahol az elődöntőben hazai környezetben fogadja a Szekszárd gárdáját. Az összecsapást március 8-án rendezik, továbbjutás esetén a Haladás Viktória – Astra HFC párosítás győztesével találkoznak az elődöntőben, ami egy héttel később, március 14-én kerül megrendezésre.

A Simple Női Kupa negyeddöntőjének párosítás:

Haladás Viktória – Astra HFC

Ferencváros – FC St. Mihály

ETO FC Győr – Szekszárdi WFC

Kelen SC – Puskás Akadémia

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink