Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-erősítés a Bundesligából

Kocsán Petra, az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatának első téli igazolása, aki a Bundesligában szereplő Hoffenheimből teszi át székhelyét Győrbe.

ETO-erősítés a Bundesligából

Komoly erősítés érkezett az ETO FC Győr női labdarúgócsapatához, ugyanis a negyvenegyszeres válogatott, 24 éves Kocsán Petra a német élvonalból igazolt együttesünkhöz. A korábban a Ferencvárossal bajnoki címet szerző, majd az MTK-ban is megforduló támadó, nagy erőssége lehet az ETO-nak a tavaszi szezonban, ahol bízik benne, hogy jó játékkal tudja segíteni a gárdát a célok elérésében.

Az utolsó másfél évemet Németországban, a Bundesligában töltöttem a Hoffeinheim csapatában, amely egyébként legutóbb a Bayern München és a Wolfsburg mögött a harmadik helyen végzett, és a Bajnokok Ligájában is szerepelt. Őszintén szólva, nem igazán éreztem jól magam, az mindenképp pozitívum, hogy erős bajnokságban szerepelhettem, viszont a családom hiányát nem tudtam megszokni, és ezért úgy döntöttem, hogy hazatérek, és itthon tüzök ki új célokat magam elé. Sokan tudják rólam, hogy szeretek tanulni. Annak ellenére, hogy januárban megszereztem a diplomám, szeretném még egyszer elkezdeni az egyetemet. Több tényező is az ETO mellett szólt, jelenleg nagyon erős kerettel rendelkezik a csapat, komoly dolgokat érhetünk el együtt. Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a kitűzött céljait a klub elérje. Úgy gondolom, hogy jelenleg az ETO és a Fradi a két legerősebb csapat Magyarországon, és mindenképpen bajnokesélyes gárdába szerettem volna hazatérni – mondta Kocsán Petra.

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink