Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Fiatal támadó érkezett

Szendrei Ákos személyében utánpótlás-válogatott támadóval erősödik az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának kerete. A fiatal csatár legutóbb a MOL Fehérvár FC együttesében szerepelt, tavasszal pedig már Győrben próbál minél több gólt szerezni.

Fiatal támadó érkezett

A 19 esztendős Szendrei Ákos Pakson kezdett el futballozni, ahol az NB I-ben is bemutatkozott már. 2021-ben igazolt Dunaszerdahelyre a DAC-ba, ám az előző szezont kölcsönben a MOL Fehérvár FC-nél töltötte. Az utánpótlás-válogatottakat megjárt játékos nagy reményekkel érkezik a télen az ETO-ba, ahol az első pillanattól kezdve erőssége akar lenni a csapatnak.

Véget ért a kölcsönjátékom Fehérváron, ami után a DAC visszahívott. Egyből jött a lehetőség Győrben, ahol a cél az lesz, hogy a lehető legtöbb mérkőzésen játsszak, amiken sok góllal tudom segíteni a csapatot a következő fél évben. Örülök neki, hogy csatlakozhatok az ETO-hoz, szeretem a város, emellett a klub is komoly történelemmel rendelkezik, ami egyértelműen szimpatikus volt. Ismerem a társak nagy részét, így a beilleszkedéssel sem lehetnek problémák. Sokkal jobb eredményeket szeretnénk elérni a tavaszi szezonban, mint az első félévben, hiszen nem itt van a helyünk a tabellán, ahol jelenleg állunk – mondta Szendrei Ákos.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink