Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Pályán az akadémisták is

A héten megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a harmadosztályú ETO Akadémia is. A kemény edzések mellett mérkőzések is szerepelnek a programban. Az elsőt máris a hét végén, szombaton játsszák, az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória csapatával találkoznak Bécsben. A szakmai stáb nagy örömére jó állapotban tértek vissza a játékosok a téli pihenőről, és azt a munkát szeretnék folytatni, amit a bajnokság elején megkezdtek.

A következő négy hét nagyon fontos lesz – kezdte Antonio Munoz. – Tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk, ezért rengeteget fogunk dolgozni. Decemberben, miután véget ért a szezon őszi fele, elmondtuk a játékosoknak, hogy mi a cél tavaszra. Reményeink szerint minden úgy alakul, hogy ezeket teljesíteni tudjuk, és jó évet zárunk. Most még a keretünk képlékeny, nagyban függ az első csapattól. Az biztos, hogy még fiatalabb csapat leszünk, mint ősszel voltunk, de ugyanazt a játékot próbáljuk játszani, mint az elmúlt időszakban.

További híreink

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Évzáró az Akadémián

Évzáró az Akadémián

Megtartották a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia nagyszabású évzáró műsorát, ahol idén is minden korosztályban díjazták a legjobbakat, illetve ebben az évben is kiosztották a Fehér Miklós díjat.

Sikeres őszt zárt az Akadémia

Sikeres őszt zárt az Akadémia

Sikeres őszi szezonon vannak túl a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia utánpótlás-csapatai, ugyanis az akadémiai korosztályok közül mindegyik a kiemelt csapatok között folytathatja a bajnokságot tavasszal.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink