Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Döntetlen Gyirmóton

Második felkészülési mérkőzését is lejátszotta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk a városi rivális Gyirmót FC Győr ellen lépett pályára, és kiegyenlített találkozón 1-1-es döntetlenre végzett.

Döntetlen Gyirmóton

Gyirmót FC Győr – ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Gyirmót, Alcufer Stadion. V.: Bognár T.

Gyirmót FC Győr: Rusák – Nagy P., Szegi, Hajdú, Kovács D., Erdei, Polgár, Hudák, Mayer Á., Medgyes, Kovács M. Cserék: Hársfalvi, Lányi, Major, Király, Vass, Csörgő, Nahirnij, Berki, Kicsun, Simon A., Rátonyi. Vezetőedző: Csertői Aurél. 

ETO FC Győr: Ruisz (Kovácsik 61’) – Kovács K. (Kiss Ba. 61’), Fodor (Keresztes 61’), Szujó (Papp 61’), Vincze (Tamás K. 61’), Toma (Tuboly 61’), Kiss M. (Vingler 61’), Kiss Be. (Vitális 61’), Szendrei (Óvári 61’), Lacza (Babati 61’), Borsos (Huszár 46’, Priskin 61’). Vezetőedző: Tímár Krisztián. 

Gsz.: Nagy P. (43’) ill. Lacza (50’).

A 4. percben szép összjátékot követően Lacza adott középre, ám labdáját a hazaiak szögletre tudták menteni. A 8. percben Nagy P. jobbról elvégzett szabadrúgását Polgár fejelte a kapunk fölé. Egy perccel később Medgyes cselezett középre, a rövid alsóba tartó lövését védte Ruisz. A 11. percben ismét Medgyes próbálkozott, lövése centikkel ment el a bal kapufa mellett. A 18. percben Szendrei szép cselek után került lövőhelyzetbe, ám az utolsó ember blokkolni tudott. Kilenc perccel később Toma csapott le egy labdára, amit rávezetett a gyirmóti védelemre, Borsos elé passzolt, akinek lövését könnyen védte Rusák. Az ellentámadás végén Mayer elé került a labda a tizenhatosunknál, a hazaiak támadója a kapunk fölé lőtt. A 37. Hudák fejese kevéssel kerülte el a kapunkat. A 43. percben megszerezték a vezetést a hazaiak. Nagy P. baloldali beadásába középen senki sem ért bele, így a labda a hosszúba vágódott 1-0. Öt perc telt el a második félidőből, mikor Kiss M. szöglete után röviden szabadítottak fel a hazaiak, Lacza kapáslövése egy védőről újabb szögletre pattant. Ezután Lacza már nem hibázott, remek ütemben érkezett középen, majd a hálóba fejelt 1-1. Az 54. percben Kiss M. adott középre, az érkező Vincze egy labdaátvétel után lőtt mellé. A 65. percben Simon A. érkezett egy visszagurított labdára, húsz méteres lövése azonban nem talált kaput. Két perccel később Vingler ugrott ki, centerezése után a középen érkező Óvári pörgetett fölé. A 86. percben Keresztes csúsztatott kapura egy baloldali szögletet, ám Hársfalvi védeni tudott. Gól már több nem született, így kiegyenlített mérkőzésen igazságos döntetlen született.

 

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink