Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Paraguayi támadóval erősítettünk

Nicolás Morínigo személyében magyar gyökerekkel rendelkező paraguayi utánpótlás-válogatott támadóval erősítette meg keretét az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata.

Paraguayi támadóval erősítettünk

Fiatal csatárral erősödik csapatunk, a paraguayi Nicolás Morínigó – aki magyar gyökerekkel rendelkezik – érkezik a támadószekcióba. A 22 esztendős játékos, aki korábban még nem futballozott külföldön, paraguayi kupagyőzteséként érkezik Győrbe. A közel két méter magas csatár korábban az Olimpia Asunción csapatában nevelkedett, most a Sportivo Ameliano mezét cseréli zöld-fehérre, amiben reményei szerint gólokkal tudja segíteni az együttest a minél jobb eredmény elérésében.

Nagyon örültem a győri lehetőségnek, már az első pillanatban megtetszett a város. A csapat körül minden lehetőség adva van a profi munkához, és ahhoz, hogy kihozzam magamból a maximumot. Motiváltan vágok bele a munkába, sok góllal szeretném segíteni a csapatot, reményeim szerint gyorsan fog menni a beilleszkedés és az átállás – mondta Nicolás Morínigo.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink