Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A fedélzeten a hölgyek is!

Tegnap megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is.

A fedélzeten a hölgyek is!

A kupagyőztes, bajnoki ezüstérmes együttes természetesen kemény edzésekkel és felkészülési mérkőzésekkel készül a március elején induló szezonra, ahol előbb a Magyar Kupában, majd pedig a bajnokságban lép pályára a győri csapat. A célok nem változtak, mindkét sorozatban magasra tör Dörnyei Balázs vezetőedző együttese, amely a szokásos felmérésekkel indította a felkészülést. A napi két edzés mellett magyar, szlovák és osztrák ellenfelekkel játszik az együttes, amelynek tagjai közül jónéhányan majd a különböző válogatottak összetartásán is érdekeltek lesznek.

- Lesznek változások a keretünkben, hiszen Fél Patrícia, Sanda Malesevic és Elson Anett távozott az együttesből, valamint szülés után, Szőcs Réka sem tér vissza hozzánk – mondta Horváth Cs. Attila, az ETO FC női szakágvezetője. – Természetesen szeretnénk igazolni, erősíteni, hiszen továbbra is jelentős céljaink vannak. Egy válogatott labdarúgó érkezését hamarosan bejelenthetjük, míg lehetőség szerint, egy tapasztalt külföldi játékos szerződése is tervben van részünkről. Ezenkívül, továbbra is kiemelten támaszkodunk utánpótlásunkra, több fiatalunk is a felnőttekkel készül majd, s külön öröm az is, hogy súlyos sérülésből felépülve, két tehetséges játékosunk, Gaál Rebeka és Szabó Szofi is immáron teljes értékű munkát végezhet. Ha már az utánpótlásnál tartunk, nos, fiataljaink is megkezdték a felkészülést, az akadémiai bajnokságokban szereplő u19-es, u17-es, u15-es gárdáink és az u14-es csapatunk már edz, míg a legkisebbek, az u11-es, u9-es és u7-es lányaink, jövő héten kezdik meg az idei foglalkozásokat.

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink