Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek a bajnokságok őszi szezonjai utánpótlás-csapataink számára

Utánpótlás-híradó

U17

ETO FC Győr - Ferencváros 1-0 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Imre.

ETO FC: Kocsis - Zója-Katona, Mészáros, Csiszár, Horváth B., Pénzes, Herczeg, Vukk (Selyem), Tollár, Garai (Póczik), Balogh Cs. (Babulják). Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Csiszár.

Lipták Zoltán: - Nagyon szervezett és fegyelmezett játékkal sikerült megnyerni ezt a nagyon fontos mérkőzést, gratulálok a srácoknak ehhez a kiváló teljesítményhez!

 

U16

Puskás Akadémia FC – ETO FC Győr 2-0 (2-0)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Hegedűs.

ETO FC: Papp – Zója-Katona, Pálfalvi, Varga M., Koncz, Fatianov, Turcsik (Khodak), Ilyés, Csorba (Prettenhoffer), Szerémi (Lukácsy), Jándli (Algács). Edző: Máté Győző.

Máté Győző: - Az első félidő kishitű játéka miatt megérdemelt hazai győzelem született, a második játékrészben voltak nagyszerű és biztató dolgok.

 

U15

ETO FC Győr - Spartak Trnava 2-4 (1-2)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Hajczinger (Bosits) - Méhes (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Lukácsy (Havasi), Szarka, Juricin, Algács, Somogyi, Szamaránszky (Farkas), Tóth O. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Algács, Farkas.

Tuifel Péter: - Hasznos mérkőzés volt, helyenként jó játékkal egy jó csapat ellen, amelyik jobban kihasználta a lehetőségeit.

 

U14 (11.30.)

FTC - ETO FC Győr 0-0

Budapest, Népligeti Sportcentrum. V.: Bereczki.

ETO FC: Lengyel – Horváth V. (Steszli), Vasi, Csernyi, Béres, Mitring, Czuppon (Vitális), Kuzma (Pálla), Hernádi (Kiss B.), Mészáros (Tóth-Ludvai), Balogh B. Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Az első félidőben jobbak voltunk a hazaiaknál, nagyon jó helyeken tudtunk labdákat szerezni, több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de sajnos a végjátékban pontatlanok voltunk. A második félidő a Fradié volt, de csapatként küzdöttünk, és megérdemelten szereztünk egy pontot.

 

U14 (12.03.)

Maribor - ETO FC Győr 5-2 (2-1)

ETO FC: Lengyel (Uzoni) – Pécskai, Vasi, Mádi, Béres (Kiss B.), Mitring, Csenyi (Kuzma), Czuppon (Gerecs), Horváth V. (Horváth S.), Hernádi (Dián), Balogh B. (Steszli). Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Az első percekben kicsit megilletődötten kezdtük a mérkőzést, és gyorsan hátrányba is kerültünk. A kezdeti megilletődés után feljavult a játékunk és egy szép támadás végén sikerült egyenlítenünk. Ebben az időszakban több lehetőségünk is volt, hogy megszerezzük a vezetést, de sajnos pontatlanok voltunk a támadóharmadban. Az első félidő végén egy egyéni hibát kihasználva megszerezték a vezetést a hazaiak. A második játékrészben már nem tudtuk azt a jó játékot nyújtani, mint az elsőben, így ilyen arányban is megérdemelten nyert a fizikálisan erős hazai csapat.

 

U13

Illés Akadémia - ETO FC Győr 1-2

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. V.: Kiss Cs.

ETO FC: Orbán - Mészáros, Bognár, Schreiber, Pálla, Vitális, Hardon, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Vasi, Bakonyi, Jakabovits, Szalay. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Tóth-Ludvai, Hardon.

Mondovics Dávid: - Egy jó iramú, kemény, de sportszerű mérkőzést játszottunk. Az elején kicsit kapkodósak és pontatlanok voltunk, kellett húsz perc, amíg felvettük a meccs ritmusát. Védekezésben és támadásban is láttam szép dolgokat, és a küzdeni akarás is maximálisan megvolt. A mai siker igazi csapatmunka volt!

 

U12

Illés Akadémia - ETO FC Győr 2-3

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. V.: Kiss F.

ETO FC: Oláh - Szakács, Dan, Varga M., Hajdina, Vincze, Varga P., Károlyi, Virág. Cserék: Burján, Vargán, Mihalovics, Major, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Virág (2), Vincze.

Lakatos Attila: - Ezúttal is nagyon jól kezdtünk, kellemetlen perceket okoztunk az ellenfél kapuja előtt, de az utolsó passzok pontatlansága miatt nem sikerült nagyobb előnnyel szünetre mennünk. Fokozatosan jött fel az Illés csapata, a harmadik negyedben markánsan domináltak is, közel voltunk a pánikzónánkhoz, de mindig akadt valaki a csapatban, aki a sor elejére állt, és lendületével átsegítette a többieket a nehéz pillanatokon. Az utolsó negyedre megnyugodtunk, és nagyon éretten, jól játszottunk. Ezen a lüktető, jó mérkőzésen több jó egyéni teljesítményt is láttam a fiúktól, szeretném kiemelni Dan Flóri, Virág Levi és Vincze Barni parádés játékát.

 

U9 (Minitorna)

ETO FC: Kovács Kristóf, Horváth Ádám, Horváth Soma, Oross Ármin, Nagy Zétény, Szabó Zétény, Nyerges Flórián, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Pap Alexander, Wágenhoffer Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Őszi utolsó szereplésünk volt a mai, egy hazai rendezésű minitorna keretében. A vendégcsapatok a Slovan Bratislava és a Spartak Trnava voltak. Érdekessége a tornának, hogy minden klub két csapattal indult a mai rendezvényen, ami által a srácok rengeteg játékperccel és értékes tapasztalattal gazdagodhattak. A mérkőzéseket magas színvonal, gyönyörű megoldások és szép gólok jellemezték. Maximálisan elégedett vagyok a látottakkal és mérhetetlenül büszke a csapatra. Méltó lezárása volt az őszi szezonnak ez a mai rendezvény, gratulálok a srácoknak!

 

U8 (Minitorna)

ETO FC: Bolla Dávid, Stehenics Patrik, Vasárus Máté, Laki-Tóth Soma, Boros Máté, Dán Milán, Bernáth Olivér, Tamándl Norman. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Vasárnap a hazai rendezésű tornán két kiváló játékerőt képviselő szlovák csapatot láttunk vendégül. Mind a Slovan Bratislava mind a Spartak Trnava ellen szépen helyt álltunk, megpróbáltuk a gyakorolt játékelemeket nagy nyomás alatt is megvalósítani. Gratulálok a gyerekeknek az egész őszi teljesítményükhöz!

 

Leány U19 (11.30.)

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 6-0 (2-0)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Ferenczik.

ETO FC: Kovács L.- Smuk, Virág (Kuntzl), Rajkovics, Szabó F., Petrovics (Varga V.), Rozs (Konrád), Kern (Süveges), Tóth S., Hideghéty (Máthé, Szatmári), Győri (Kállai). Edző: Süle János.

Süle János: - Érdekes érzések kavarognak bennem a mérkőzéssel kapcsolatban, mert igaz, hogy kikaptunk, mégsem vagyok teljesen elégedetlen a látottakkal. Tény, hogy a Puskás egyéni képességekben több olyan játékost tudott felvonultatni, akik ezen a szinten extrának mondhatók és a maguk javára tudták fordítani a meccset, de azt gondolom, csapat szinten nem vallottunk szégyent. Ők domináltak többet, de csak kétszer tudták igazán mattolni a védelmünket, a többi találatuk számukra szerencsés körülmények között, vagy éppen büntetőből született. Ellenben nekünk is voltak labdaszerzéseink, valamint szépen végig vezetett kontráink, amik gólszerzési lehetőségek voltak, de vagy a kapufa mentett, vagy az ellenfél kapusának sikerült hárítani. Pozitív volt, hogy bírtuk erővel, szépen beleálltunk a párharcokba és voltak egész jó egyéni teljesítmények is. Dicséretes az is, hogy az utolsó pillanatig hajtott a csapat legalább a becsület gól megszerzésére, de szerencsénk sem volt. Megérdemelten nyert a Puskás, de szerintem ez azért nem volt annyira sima meccs, mint amit az eredmény tükröz.

 

Leány U19 (12.04.)

ETO FC Győr – PMFC 8-0 (4-0)

Győr, ETO Park. V.: Pörgei.

ETO FC: Kovács L. - Smuk, Virág (Kuntzl), Rajkovics (Dombi), Szabó F., Kern, Petrovics, Szatmári (Süveges), Hideghéty, Tóth S. (Rozs), Győri (Kállai). Edző: Süle János.

Gsz.: Petrovics (4), Győri, Rozs, Smuk, Kállai.

Süle János: - A szezon utolsó mérkőzésén nagyszerű játékkal rukkoltak elő a lányok. A Pécsnek esélyt sem adva játszottak, szervezettek és fegyelmezettek voltak, élvezték a meccset, szép támadásokat vezettek, és nagyszerű gólokat lőttek. Látható a fejlődés, de még sok munka vár ránk, ami, bízom benne, hogy meg fog térülni, és bizakodva várhatjuk a tavaszt.

 

Leány U17

PMFC - ETO FC Győr 2-1 (0-0)

Pécs, Kovácstelep Sporttelep. V.: Nagy Zs.

ETO FC: Krizsán - Farkas, Bodri, Ézsely, Sulyok, Konrád, Varga V. (Cseh), Halmai, Szalai (Patyi), Fligh (Kaposi), Szabó F. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Szabó F.

Tóközi Tímea: - A lányok minden dicséretet megérdemelnek! A tabellát vezető csapat otthonában nagyszerű teljesítményt nyújtottak. A második félidő elején két pillanat rövidzárlatunk volt, amit az ellenfél büntetett. A lefújás percéig hajtottunk, küzdöttünk a jobb eredmény eléréséért, ezért gratulálok a csapatomnak! Egy nagyon hosszú őszi szezon után vagyunk, és rendkívül büszke vagyok minden egyes játékosom fejlődésére!

 

Leány U15

PMFC - ETO FC Győr 4-0 (2-0)

Győr, ETO park. V.: Hernádi.

ETO FC: Bán - Kristofori, Mohácsi, Szűcs, Molnár (Szilvás), Szabó I., Krasznai, Szabó P. (Bágyi), Bozsóki, Villanueva, Fligh. Edző: Horváth Dóra.

Horváth Dóra: - Hasonló forgatókönyvvel indult ez a mérkőzésünk is, mint a múlt heti. Egy jó kezdés és egy elpuskázott ziccer után az ellenfél góllal büntetett. Egyből a következő percben egy öngóllal növeltük ellenfelünk előnyét. Ettől a pillanattól kapkodás jellemezte az első félidőnket. A harmadik és a negyedik gólt szabadrúgásból kaptuk. Nem volt gond a lányok hozzáállásával, úgy érzem mindent megtettek a számunkra kedvezőbb eredmény érdekében, de sajnos néha ez is kevés. A fejlődés egyértelműen érezhető és szemmel látható a csapat játékán. Ebből próbálunk erőt meríteni a következő fél évre.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink