Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelemmel zárnák az évet az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának utolsó őszi mérkőzését rendezik a héten, ahol az ETO Akadémia szerdán 13 órától fogadja tavaszról előrehozott bajnokin a tavaly még másodosztályú III. Kerület gárdáját az ETO Park „camping” pályáján.

Győzelemmel zárnák az évet az akadémisták

Továbbra is remek formának örvend a harmadosztályú ETO Akadémia, ami az elmúlt három mérkőzését egyaránt megnyerte. A tavaszról előrehozott fordulóban azonban kemény feladat előtt állnak, ugyanis a tavaly még NB II-es III. Kerület látogat Győrbe. Az óbudaiak eddigi tizenkilenc mérkőzésükből tizenegyet megnyertek, háromszor játszottak döntetlent, és ötször szenvedtek vereséget. Az így begyűjtött harminchat pontjukkal az előkelő 4. helyen állnak. Ennek tudtatában lépnek pályára fiataljaink, és a szakmai stáb reméli, hogy a győzelmi sorozat nem szakad meg, és az újabb három pont megszerzésével vonulhatnak a téliszünetre.

A szezon első felét egy nagyon nehéz mérkőzéssel fejezzük be, de úgy szeretnénk lezárni az évet, ahol megkezdtük, győzelemmel – kezdte Antonio Munoz. – A fiúk már fáradtak a bajnokság ezen szakaszában, de biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni az újabb három pontért.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink