Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek a bajnokságok őszi szezonjai utánpótlás-csapataink számára

Utánpótlás-híradó

U19

DVTK - ETO FC Győr 1-3 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Szabó P.

ETO FC: Csáktornyai - Deákovits, Csáki, Kulcsár, Kráz (Bíró), Balogh Á., Fekete M. (Horváth B.), Németh O., Mitring (Varga O.), Huszár (Balajthy), Moharos. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Mitring, Balogh Á., Huszár.

Csató Sándor: - Ismét egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amit egy fizikálisan erős és időnként jól játszó hazai csapat ellen sikerült győzelemmel megvívnunk. Gratulálunk a csapatnak az elmúlt négy mérkőzésen mutatott teljesítményéhez és győzelmekhez.

 

U16

Paksi FC - ETO FC Győr 1-2 (1-0)

Paksi, Paksi FC Stadion. V.: Hernádi.

ETO FC: Kocsis, Varga M., Koncz, Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Ilyés (Turcsik), Zója-Katona, Jándli (Szerémi), Csorba (Fatuanov). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Koncz, Zója-Katona.

Máté Győző: - Büszke vagyok játékosaimra, ismét megmutatták, hogy mekkora tartás van bennük, hátrányból fordítva sikerült nagy győzelmet aratniuk ezen a feszült, parázs hangulatú, fontos mérkőzésen.

 

U15 (11.23.)

DVTK - ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont.

ETO FC: Hajczinger – Méhes, Havasi, Prettenhoffer, Járeb, Lukácsy (Mészáros), Szarka, Algács (Farkas), Somogyi, Pázmány (Czuppon), Tóth O. (Hideg). Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Ezen a mérkőzésen két, nagyjából azonos játékerővel bíró csapat játszott. Sajnos a gyors átmenetekből veszélyesebben játszó hazai csapat nyert, bár két labdánk is volt az egyenlítéshez.

 

U15 (11.25.)

UTE - ETO FC Győr 4-1 (1-0)

Budapest, UTE Labdarúgó Akadémia. V.: Kurtej.

ETO FC: Hajczinger - Méhes (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb (Havasi), Lukácsy, Szarka (Csiszár), Algács, Somogyi, Pázmány (Farkas), Tóth O. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Algács.

Tuifel Péter: - Pontozásban mi álltunk volna közelebb a győzelemhez, azonban a focit gólra szokás játszani, és ebben jobb volt az Újpest.

 

U14

Illés Akadémia - ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. V.: Szabó C.

ETO FC: Lengyel – Horváth V., Vasi, Csernyi (Vitális), Pálla, Hernádi (Kiss B.), Mitring (Béres), Czuppon (Adi), Balogh B., Kuzma, Tóth-Ludvai (Steszli). Edző: Burányi Tamás.

Gsz.: Kuzma.

Burányi Tamás: - Jó iramú, a végére parázs hangulatú mérkőzésen közel álltunk a győzelemhez, de az ellenfél egy büntetőből egyenlíteni tudott, így továbbra is várnunk kell az első győzelemre. Összességben igazságos a döntetlen.

U13 (11.22.)

ETO FC Győr – MOL Fehérvár FC 2-1

Győr, ETO Park. V.: Bangó.

ETO FC: Orvbán – Schreiber, Bognár, Pálla, Vitális, Mészáros, Hardon, Tóth-Ludvai, Hujber. Cserék: Burján, Vass, Bakonyi, Kocsis, Schmuck, Jakabovits. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon, Tóth-Ludvai.

Mondovics Dávid: - Jól kezdtük a mérkőzést, domináltunk, nyomás alá helyzetük őket már a kapujuk előtt. Ennek meg is lett az eredménye, két szép gólt szereztünk. Jól játszottunk, de az utolsó negyedre elfáradtunk, ami betudható a sűrű hetek sorozatos mérkőzéseinek. Összességében megérdemelten lehettünk boldogok a mérkőzés után.

 

U13 (11.26.)

ETO FC Győr - MTE Credobus Tehetségközpont 10-1

Győr, ETO Park. V.: Szalay.

ETO FC: Oláh - Mészáros, Bognár, Schreiber, Vass, Jakabovits, Hardon, Bakonyi, Hujber. Cserék: Omischl-Soós, Vasi, Szalay, Kocsis. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon (2), Jakabovits (2), Hujber, Mészáros, Szalay, Vasi, Bakonyi.

Mondovics Dávid: - Amit az öltözőben megbeszéltünk, azt viszont láttam a mérkőzésen. Az elejétől fogva mi irányítottunk, és tetszetősen játszottuk végig. A szép számú gólok ellenére is van bennem egy kis hiányérzet, még jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt. Jár a dicséret a játékosoknak!

 

U12

ETO FC Győr - MTE Credobus Tehetségközpont 5-0

Győr, ETO Park. V.: Horváth.

ETO FC: Burján - Major, Dan, Varga M., Hajdina, Vincze, Varga P., Károlyi, Virág. Cserék: Kaszás, Vargán, Szakács, Mihalovics, Stefanics, Péter, Klement. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Mihalovics (2), Hajdina, Major, Károlyi.

Lakatos Attila: - Ezen a mérkőzésen a támadóharmadban, a visszatámadásokban sem voltunk igazán élesek, alkalmanként lassan járattuk a labdát, így a szervezetten, végig zártan védekező ellenfél ellen minden lehetőségért nagyon meg kellett dolgoznunk, de ezt a fiúk meg is tették. A csapatban játszó egyéniségek önbizalma is rendben volt, mert csodálatos átvételeket, parádés cselsorozatokat láttam, és egy 'panenkás' gólt is rúgtunk Mihalovics Ádi révén, gratulálok mindenkinek!

 

U11 – Torna (Petrzalka)

ETO FC: Cseszregi Zétény, Gerstner Bence, Simkó Áron, Uros Stanisic, Finta Boldizsár, Balaskó Áron, Adi Botond, Balaskó Máté, Kósa Gábor, Juhász Patrik, Háczky Áron, Poczkodi Ábel, Elek Zalán. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Vasárnap öt magas színvonalú mérkőzést játszhattunk a régió meghatározó csapatai ellen, ahol ismét sok tapasztalatot gyűjthettünk.

 

U10 – Torna (Pozsony)

ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Adi Abigél, Szarka Olivér, Sárkány Kristóf, Kovács Konrád, Nagy Domonkos, Mandel Marcell, Csemez Dávid, Erős Donát, Klema Doninik, Pető-Bagics Barnabás. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Nemzetközi torna keretében szlovák és osztrák csapatokkal találkoztunk. Csapatjátékban, párharcokban léptünk előre, sajnos ma a helyzetkihasználásunk ment gyengébben. Gratulálok a csapatnak!

 

U8 – Felkészülési mérkőzés

ETO FC: Bolla Dávid, Dulka Benjamin, Makk-Szabó Milán, Stehenics Patrik, Závori Soma, Laki-Tóth Soma, Boros Máté, Vasárus Máté. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Pénteken Dunaszeg, szombaton az Illés Akadémia ellen játszottunk felkészülési mérkőzést. Mindkét nap ügyesen alkalmazták a gyerekek az edzéseken tanultakat, élvezték a játékot, csak így tovább!

 

Leány U17

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 2-1 (1-1)

Győr, ETO park. V.: Borbély.

ETO FC: Krizsán - Farkas, Bodri, Ézsely, Hordós, Szabó F. (Kaposi), Petrovics, Kern, Konrád, Pusztai (Fligh), Patyi (Varga V.). Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Petrovics, Pusztai.

Tóközi Tímea: - Múlt héten a pokolban jártunk, ma pedig a mennyekben! Óriási érzelmi hullámvasút ez a két hétvége. Kiváló csapatmunka, alázatos, remek játék a pálya egész területén és küzdelem az utolsó percig, ez jellemezte ma a csapatot. A tabellát vezető Puskás ellen, azt gondolom, a második félidő alapján teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést! Gratulálunk a lányoknak, nagyon büszkék voltunk ma rájuk!

 

Leány U15

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 0-5 (0-2)

Győr, ETO park. V.: Nyári.

ETO FC: Bán - Kristofori, Mohácsi, Szűcs, Horváth A., Szabó I., Krasznai, Szabó P., Bozsóki (Molnár), Villanueva (Bágyi), Fligh. Edző: Horváth Dóra.

Horváth Dóra: - A mai mérkőzésen igazán nagyot küzdöttek a lányok. Sajnálom, hogy az eredmény nem ezt tükrözi. Talán ezért fáj ennyire az ötgólos vereség, könnyes szemekkel hagyták el a lányok a pályát. Egész héten az egyéni védekezésekre összpontosítottunk, ami egész jól működött. Koncentráltunk, rengeteg labdát szereztünk. Kontrákból sikerült helyzeteket kialakítanunk, de gólt nem sikerült lőnünk. Folyamatosan fejlődünk, ezt az ellenfél edzője is kiemelte. Sajnos ez ma még mindig kevés volt, de jó úton haladunk. Én büszke vagyok a csapatra.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink