Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újpesten a három pontért

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpestre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az újonc ellen szeretné gyarapítani pontjai számát. A mérkőzést szombaton 13 órától rendezik a fővárosban.

Újpesten a három pontért

Női csapatunk az előző fordulóban Szegeden tudott nyerni meggyőző fölénnyel. Ennek tudatában utazik az újonc Újpest otthonába, ahol szombaton lép pályára az újabb három pont reményében. Vendéglátóink az eddigi tizenegy meccsükből egyet megnyertek, egyszer játszottak döntetlent, és kilenc alkalommal szenvedtek vereséget. Az így megszerzett négy pontjukkal a tabella utolsó, 12. helyén állnak. Ennek fényében együttesünk a találkozó esélyese, ettől függetlenül a szakmai stáb maximális koncentrációt vár el a lányoktól.

Elsőszámú célunk, hogy megszerezzük a három pontot – kezdte Dörnyei Balázs. – Azt gondolom, hogy erre jó esélyünk is van, de maximálisan tiszteljük az ellenfelünket, és ennek a fényében százszázalékos erőbedobással készültünk a héten. Az elképzelhető, hogy a jövőheti kupameccsünk miatt lesz egy-két változás a csapaton belül, úgyhogy azok is lehetőséghez juthatnak, akik eddig kevesebbet játszottak, de egyértelmű elvárás tőlük is, hogy jó teljesítményt nyújtsanak, és győzelemmel jöjjünk haza Újpestről.

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink