Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A Mór ellen az újabb három pontért

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában a Mór csapatát fogadja az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

A Mór ellen az újabb három pontért

Jó formában várhatja a következő bajnoki fordulót a harmadosztályú ETO Akadémia, ugyanis az előző két körben egyaránt megyei riválist győzött le, előbb parádés fordítás után a Gyirmót második csapatát, majd a Csornát. Ezúttal az újonc Móri SE látogat az ETO Parkba, ahol nem lehet más célja fiataljainknak, mint megszerezni az újabb három pontot. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tizennyolc mérkőzéséből egyet nyert meg, négyszer játszott döntetlent, és tizenháromszor szenvedett vereséget. Az így megszerzett hét pontjával a tabella utolsó előtti, 19. helyét foglalja el. Ettől függetlenül nem mehetünk biztosra, hiszen a vendégek mindent meg fognak tenni, hogy feljebb tudjanak jönni a táblázaton.

Vasárnap nem számíthatunk könnyű meccsre, ellenfelünknek új edzője van, így minden bizonnyal nagyobb bizonyítási vággyal és koncentrációval lépnek pályára. A világbajnokság a héten megmutatta, hogy a labdarúgásban nincs könnyű mérkőzést, ezt mutatja Argentína és Németország példája is. Megpróbáljuk ugyanazt a koncentrációt hozni, mint az elmúlt mérkőzéseken, és célunk az újabb három pont begyűjtése – mondta Antonio Munoz vezetőedző.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Csornára látogatnak az akadémisták

Csornára látogatnak az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában ezúttal is megyebeli csapattal találkozik az ETO Akadémia, fiataljaink ugyanis a Csornához látogatnak ezúttal szombaton, ahol 13 órától lépnek pályára.

Városi rangadó a harmadosztályban

Városi rangadó a harmadosztályban

Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában városi rangadót játszik az ETO Akadémia, ugyanis a Gyirmót második csapatát fogadják vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink