Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott mérkőzések miatti szünet után folytatódik a bajnokság csapatunk számára, ahol kemény feladat vár az együttesre, hiszen a remek formában lévő, a végső győzelemre is esélyes DVTK látogat Győrbe. Az 5. forduló után edzőváltáson átesett miskolci gárda az utóbbi időkben rendre győztesen hagyta el a pályát, Szergej Kuznyecov irányítása alatt tizenkét mérkőzésből tízet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak és mindössze egy alkalommal szenvedtek vereséget. A Diósgyőr harminchét pontjával vezeti a bajnokságot, így csapatunknak szásztíz százalékot kell nyújtania hétvégén.

Kielemeztük a Diósgyőrt, készülünk belőlük – kezdte Tímár Krisztián. – Egy jó csapattal találkozunk hétvégén, nem véletlenül állnak a tabella élén. Nagyon stabil együttes, sok rutinos játékossal, de van több fiatal ígéretes tehetségük is. Azt gondolom, hogy az edzőváltás óta még inkább stabilizálódott a játékuk, de megpróbáljuk őket nehéz feladat elé állítani, és hazai pályán nem is lehet más célunk, mint jó eredményt elérni, és itthon tartani a három pontot, amire képesnek tartom a csapatot. Minden bizonnyal bátor játékot fognak felvállalni, bízom benne, hogy közönségszórakoztató mérkőzést játszunk, ahol végre megtaláljuk a góllövő cipőnket.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink