Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott mérkőzések miatti szünet után folytatódik a bajnokság csapatunk számára, ahol kemény feladat vár az együttesre, hiszen a remek formában lévő, a végső győzelemre is esélyes DVTK látogat Győrbe. Az 5. forduló után edzőváltáson átesett miskolci gárda az utóbbi időkben rendre győztesen hagyta el a pályát, Szergej Kuznyecov irányítása alatt tizenkét mérkőzésből tízet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak és mindössze egy alkalommal szenvedtek vereséget. A Diósgyőr harminchét pontjával vezeti a bajnokságot, így csapatunknak szásztíz százalékot kell nyújtania hétvégén.

Kielemeztük a Diósgyőrt, készülünk belőlük – kezdte Tímár Krisztián. – Egy jó csapattal találkozunk hétvégén, nem véletlenül állnak a tabella élén. Nagyon stabil együttes, sok rutinos játékossal, de van több fiatal ígéretes tehetségük is. Azt gondolom, hogy az edzőváltás óta még inkább stabilizálódott a játékuk, de megpróbáljuk őket nehéz feladat elé állítani, és hazai pályán nem is lehet más célunk, mint jó eredményt elérni, és itthon tartani a három pontot, amire képesnek tartom a csapatot. Minden bizonnyal bátor játékot fognak felvállalni, bízom benne, hogy közönségszórakoztató mérkőzést játszunk, ahol végre megtaláljuk a góllövő cipőnket.

További híreink

Válogatott visszatérők

Válogatott visszatérők

Vitális Milán és Benczenleitner Barna is szerepet kapott a magyar U21-es válogatottban, amely két felkészülési mérkőzésen lépett pályára, előbb Azerbajdzsán, majd Dánia legjobbjai ellen.

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Két felkészülési mérkőzést játszott a legutóbbi összetartás keretein belül a magyar U19-es válogatott, melynek keretében két ETO-játékos, Tuboly Máté és Tóth Rajmund is szerepet kapott.

Gólerős játék a középpályán

Gólerős játék a középpályán

Az NB III Nyugati csoportjának előző, 18. fordulójában Csornán vendégszerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink 2-1-es győzelmet arattak, és újabb fontos három pontot gyűjtöttek be.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink