Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Újabb fontos három pont

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában az újonc Csorna otthonába látogatott az ETO Akadémia, ahol a végeredmény már az első félidőben kialakult, akadémistáink újabb fontos három pontot szereztek Szabó Tamás két góljának köszönhetően.

Újabb fontos három pont

Csornai SE – ETO Akadémia 1-2 (1-2)

Csorna, Kocsis István Városi Sporttelep. V.: Holczbauer (Keszthelyi, Farkas G.).

Csornai SE: Kantó – Zámbó, Füleki, Böcskey, Kerékgyártó, Visy (Sulyok), Márton A. (Csete)., Molnár M., Füzi, Tóth A., Szalka (Horváth A.). Vezetőedző: Varga Péter.

ETO Akadémia: Sebők – Deákovits, Tullner, Gasztos (Moharos), Tamás K., Csáki, Vingler, Szabó T., Hanzli, Huszár (Németh O.), Mitring (Sipőcz). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Márton A. (34’) ill. Szabó T. (26, 32’).

A 26. percben sikerült megszereznünk a vezetést az utóbbi időben nagyon gólerősen játszó Szabó T. góljának köszönhetően, akinek átlövése a jobb alsó sarokba csapódott 0-1. Hat perccel később ismét Szabó T. volt eredményes. Mitring szerzett labdát a tizenhatos előterében, majd egy szép kombináció után Szabó T. lőtt tizenhat méterről a bal alsó sarokba 0-2. Gyorsan sikerült a szépítés a hazaiaknak. A 34. percben egy oldalról belőtt labdát Sebők ütött ki, amit Márton A. szedett össze, majd egy csel után a bal alsóba passzolt a védők lábai között 1-2. Ezzel ki is alakult a végeredmény, ugyanis a második félidőben már érintetlenek maradtak a kapuk, így fiataljaink újabb fontos három ponttal lettek gazdagabbak.

Antonio Munoz: - Ahogy arra számítottunk, nehéz mérkőzés volt. Az első játékrészben két gólt tudtunk szerezni, de sajnos a félidő vége előtt kaptunk is egyet. A második negyvenöt percben a csapat jól védekezett, aminek köszönhetően megszereztük a három pontot.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink