Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Magabiztos győzelem Szegeden

A Simple Női Liga 11. fordulójában Szegeden vendégszerepelt az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott.

Magabiztos győzelem Szegeden

Kész-St. Mihály-Szeged – ETO FC Győr 0-4 (0-2)

Szeged, Szent Gellért Fórum. V.: Urbán (Nyeste, Jávorka).

Kész-St. Mihály: Csapó – Pacsuta (Farkas N.), Marcea, Papp, Micic (Tornyi), Dékány (Sajti), Pilán, Knezevic, Balázs (Vincze N.), Suták (Lovászi), Németh Zs. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

ETO FC Győr: Borok – Vida, Savanya (Sali 64’), Malesevic (Siklér 64’), Németh L., Kaziupa, Nagy F., Herczeg, Süle, Cameron (Hubacsek 87’), Khimych (Fél P. 76’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Cameron (18’), Herczeg (31’), Süle (59’), Siklér (72’).

A 9. percben Herczeg végezhetett el szabadrúgást kiszorított szögből, próbálkozása a jobb kapufán csattant. A 18. percben megszereztük a vezetést! Vida jobboldali beadását Cameron fejelte a kapu bal oldalába 0-1. Bő félóra játé után sikerült megduplázni az előnyt. Khimych játszotta tisztára magát, majd önzetlenül hozta helyzetbe Herczeget, aki magabiztosan lőtte ki a hosszú felsőt 0-2. A 48. percben Németh L. beadását Cameron csúsztatta kapura, támadónk centikkel tévedett. Az 59. percben Khimych készítette le a labdát Sülének lövésre, aki védhetetlenül lőtt a kapuba 0-3. A 72. percben alakult ki a végeredmény, amikor Cameron verte meg védőjét a jobboldalon, majd laposan centerezett, ahol Siklér érkezett és higgadtan lőtt a szegedi kapuba 0-4.

Dörnyei Balázs: A mai győzelmünket Máté Győző kollégámnak küldjük, akiknek csapatával általában egy időben edzünk, és a héten sokkal halkabban vezette a foglalkozásokat. Igazából nem tudtuk igazán, hogy mire készüljünk, a Szeged egy kétarcú csapat, jellemzően nem szoktak ennyire beállni védekezni, az erősebb csapatok ellen is bátran be merik vállalni, hogy futballozzanak, amennyire lehetőségük van rá. Számomra az nagyon szimpatikus volt, hogy labdakihozatalokkal próbálkoztak, és nem rugdosták ki a labdát. Ezzel egyszer-egyszer tudtak nekünk gondot okozni az első félidőben, de erre jól reagáltunk.

További híreink

Javulás a második félidőben és magabiztos győzelem

Javulás a második félidőben és magabiztos győzelem

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpesten vendégszerepelt az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk az első játékrészben ugyan nagy fölényben játszott, de a kapuba nem sikerült betalálni, ám második félidőben a helyzeteket már kihasználva, magabiztos, 7-0-s győzelmet aratott.

Újpesten a három pontért

Újpesten a három pontért

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpestre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az újonc ellen szeretné gyarapítani pontjai számát. A mérkőzést szombaton 13 órától rendezik a fővárosban.

Babájával együtt jár meccsre a kapus - Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink