Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szegeden a három pontért

A Simple Női Liga 11. fordulójában Szegedre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az élvonal újonca ellen lép pályára szombaton 13 órától.

Szegeden a három pontért

Női csapatunk az elmúlt héten nem játszott mérkőzést, mivel a válogatott összecsapások miatt szünetelt a bajnokság. Hölgyeink a legutóbbi fordulóban bravúros, és nagyon fontos, 7-1-es győzelmet arattak a nagy rivális MTK ellen. Ezúttal szombaton lép pályára együttesünk, az újonc Kész-St. Mihály-Szeged otthonából próbálják elhozni a három pontot. Hétvégi ellenfelünk az eddigi tíz mérkőzéséből kettőt megnyert, és négy-négy alkalommal játszott döntetlent, illetve szenvedett vereséget. Az így megszerzett tíz pontjával a táblázat 8. helyén áll. Dörnyei Balázs vezetőedző reméli, hogy a lányok a válogatott szünet után már maximális koncentrációval vetik bele magukat a mérkőzésbe.

Nyilván magasra tettük a lécet az MTK elleni mérkőzéssel, de soha nem lehet két meccset összehasonlítani, ráadásul azóta most találkoztunk először az egész csapattal, tehát csak ezután tudtuk felmérni, hogy ki milyen állapotban van, de ettől függetlenül egyértelműen az a célunk, hogy a három pontot begyűjtsük, a játékban megpróbáljuk azt hozni, amit az MTK ellen, de hozzá kell tenni, hogy nem egyszerű mindig olyan szinten futballozni, mint tettük akkor. Szerencsére nagyjából minden játékosunk egészséges, talán csak Kern Fanni az egyetlen, aki sérüléssel küzd, úgyhogy majdnem az egész keret a rendelkezésünkre áll, most meg kell találnunk azt a kezdőcsapatot, amelyik sikerrel megvívja a mérkőzést Szegeden – mondta Dörnyei Balázs.

További híreink

Magabiztos továbbjutás a kupában

Magabiztos továbbjutás a kupában

A Simple Női Kupa 4. fordulójában címvédő női csapatunk a másodosztályú Csepel otthonában lépett pályára, és magabiztos győzelmet aratott, ezzel a következő körbe lépett.

Válogatott találkozók után kupamérkőzés

Válogatott találkozók után kupamérkőzés

A női felnőtt válogatott két Nemzetek Ligája mérkőzésen volt érdekelt, míg az utánpótlás válogatottak nemzetközi felkészülési találkozókon léptek pályára az elmúlt időszakban, így az ETO FC Győr nagyon foghíjas csapattal készülhetett a hét végi Magyar Kupa megmérettetésre.

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink