Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Csornára látogatnak az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában ezúttal is megyebeli csapattal találkozik az ETO Akadémia, fiataljaink ugyanis a Csornához látogatnak ezúttal szombaton, ahol 13 órától lépnek pályára.

Csornára látogatnak az akadémisták

Az ETO Akadémia az előző fordulóban hatalmas bravúrt hajtott végre, ugyanis a városi rivális Gyirmót második csapata ellen 0-3-as első félidőt követően a második játékrészben fordítani tudtak, és itthon tartották a három pontot. Akadémistáink ezúttal sem hagyják el a megyehatárt, Csornára látogatnak, ahol a harmadosztály újonca ellen szeretnék megszerezni a győzelmet. A szombati ellenfél ezt minden bizonnyal nem fogja ingyen adni, mivel minden pontra szüksége van, így nagy koncentrációra lesz szükség. A Csorna az eddig lejátszott tizenhét mérkőzéséből kettőt megnyert, ötször végzett döntetlenre, és tíz alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett tizenegy pontjával a kieső, 18. helyen áll a tabellán. A szakmai stáb bízik benne, hogy a csapat azt az eredményes játékot tudja folytatni, amit bemutatott múlt héten a második negyvenöt percben.

Ezen a hétvégén is egy olyan csapattal találkozunk, amely minden bizonnyal nagyon motivált lesz, ugyanis több játékosuk is korábban az ETO-ban nevelkedett. Nem lesz könnyű feladat, de szeretnénk újabb három fontos ponttal gazdagodni – mondta Antonio Munoz.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink