Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Új meccs kezdődött a második félidőben

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában hatalmas győzelmet aratott az ETO Akadémia. Fiataljaink háromgólos hátrányból tudtak fordítani a városi rivális Gyirmót ellen, és otthon tartották a fontos három pontot.

Új meccs kezdődött a második félidőben

Habár a játékkal nem volt nagyobb probléma, akadémistáink mégis háromgólos hátrányba kerültek egy félidő alatt a Gyirmót második csapata ellen. Szerencsére ez sem törte meg fiataljainkat, akik hatalmas lendülettel mentek ki a második játékrészre, és jó játékuknak köszönhetően fordítani tudtak. A szépítés szerencsére nagyon korán érkezett, Sipőcz érkezett jó ütemben egy beadásra, és fejelt a hálóba, amivel lendületet adott az egész csapatnak.

Fontos mérkőzés volt a csapat számára, hiszen ez egy városi rangadó, amelyet mindenki meg akar nyerni. Sajnos az első félidő nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Úgy gondolom, a játékunkkal talán nem is volt nagy gond, inkább a koncentráció hiányzott a csapatból. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy a meccs most kezdődik, 0-0 az állás, és mindent bele adva meg kell nyernünk. Szerencsére az 50. percben egy oldal szabadrúgás után sikerült fejjel megcsúsztatnom a labdát, ami egy pattanás után a hálóba került. Ez a korai gól óriási lendületet adott a csapatnak, és ezáltal sikerült megfordítanunk a meccset. Vissza gondolva a mérkőzés első felére, talán jó is, hogy így alakult, hiszen a csapat megtudta mutatni, hogy ekkora hátrányból is képes megfordítani az eredményt – mondta Sipőcz Bence.

További híreink

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Válogatott visszatérők

Válogatott visszatérők

Vitális Milán és Benczenleitner Barna is szerepet kapott a magyar U21-es válogatottban, amely két felkészülési mérkőzésen lépett pályára, előbb Azerbajdzsán, majd Dánia legjobbjai ellen.

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Két felkészülési mérkőzést játszott a legutóbbi összetartás keretein belül a magyar U19-es válogatott, melynek keretében két ETO-játékos, Tuboly Máté és Tóth Rajmund is szerepet kapott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink