Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sajnos csak egy pontot ért a rég várt gól

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában Kozármislenyben vendégszerepelt az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Kovács Krisztián kapásgóljával tudott egyenlíteni a mérkőzés hajrájában.

Sajnos csak egy pontot ért a rég várt gól

Nagyon rosszkor kapott gólt csapatunk a hétvégi, Kozármisleny elleni mérkőzésen, ugyanis az első félidő utolsó pillanataiban kerültek előnybe a hazaiak. A második játékrészben sajnos csak az egyenlítésre futotta, a 79. percben Kovács Krisztián szépen érkezett egy beadásra, amit kapásból lőtt a mislenyi kapuba,

Az egész meccs küzdelmes volt, sajnos nagyon rosszkor kaptuk a gólt, de szerintem a második félidőben jól játszottunk, több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek, sajnos ez csak döntetlenre lett elég, de szerintem mindent megtettünk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Most jön a válogatott szünet es készülünk a Diósgyőrre. Örülök, hogy eredményes tudtam lenni, Barnától kaptam egy jó beadást, a hosszún érkeztem, és berúgtam a rövid felsőbe. Nagyon boldog voltam a gólom után, mert már rég találtam be bajnokin, de sajnos ez csak most egy pontot ért a csapatnak – mondta Kovács Krisztián.

További híreink

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Válogatott visszatérők

Válogatott visszatérők

Vitális Milán és Benczenleitner Barna is szerepet kapott a magyar U21-es válogatottban, amely két felkészülési mérkőzésen lépett pályára, előbb Azerbajdzsán, majd Dánia legjobbjai ellen.

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Két felkészülési mérkőzést játszott a legutóbbi összetartás keretein belül a magyar U19-es válogatott, melynek keretében két ETO-játékos, Tuboly Máté és Tóth Rajmund is szerepet kapott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink