Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Döntetlen Kozármislenyben

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Kozármislenyben vendégszerepelt az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a hazaiak az első félidő utolsó másodperceiben megszerezték vezetést, majd a második játékrészben Kovács Krisztián révén egyenlíteni tudtunk.

Döntetlen Kozármislenyben

Fotó: Dunántúli Napló/Laufer László

HR-Rent Kozármisleny – ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Kozármislenyi Stadion 400 néző. V.: Farkas T. (Kiss B., Nagy V.).

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Guth (Kotroczó 46'), Horváth D., Gál, Turi, Tölgyesi, Kosznovszky, Vajda (Nagy E. 67'), Beke, Bartha, Kirchner (Károly B. 60'). Vezetőedző: Szekeres Zoltán.

ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K., Papp, Fodor, Szujó, Benczenleitner, Toma, Tuboly (Kiss Be. 55'), Kovács I., Vitális (Lacza 55'), Babati (Óvári 69'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Beke (45’) ill. Kovács K. (79’).

Az első lehetőség csapatunk előtt adódott, a 8. percben Babati becsúszva támadott egy rövid labdát, ám a kifutó Lékai védeni tudott. Két perccel később ismét Babati volt a főszereplő, jobbról tolta befelé a labdát, majd kevéssel tekert a kapu mellé. A 36. percben Kovács I. passza után Vitális került lövőhelyzetbe, lövése kevéssel ment el a jobb kapufa mellett. Az első félidő utolsó pillanataiban megszerezte a vezetést a hazai csapat. Egy gyors kontra végén Beke a tizenhatoson belülről kilőtte a hosszút 1-0. Az 59. percben Kovács K. hozta helyzetbe Benczenleitnert, akinek próbálkozását bravúrral védte Lékai. A 75. percben egy jobbról beívelt szabadrúgásra érkezett Papp, fejese kevéssel ment el a jobb kapufa mellet. A 79. percben jött az egyenlítés! Egy jobbról érkező beadásra érkezett Kovács K., amit kapásból a léc alá lőtt 1-1. A 81. percben Károly bombája után a keresztlécen csattant a labda. Ezután már nem alakult ki komolyabb lehetőség egyik kapu előtt sem, így 1-1-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Tímár Krisztián: - Azt gondolom, hogy egy küzdelmes első félidő után a lehető legrosszabbkor kaptunk egy gólt, úgy, hogy nekünk kellett volna gólt szerezni, de sajnos a letámadásból az ellenfél szerzett előnyt. Ez egy mélyütés volt abban a pillanatban, de a szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, és azt gondolom, hogy a második játékrészben már sokkal több helyzetünk volt, igaz a Kozármisleny hellyel-közzel át tudta venni a játék irányítását, de az utolsó félórában gólt rúgtunk, és azt gondolom, hogy egy kiállítás benne maradt a mérkőzésbe. Összességében örülök, hogy az egy pont meg lett, de úgy érzem, hogy a végén meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést. Rendezzük a sorokat a következő két hétben, és a Diósgyőr ellen folytatjuk hazai pályán.

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink