Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Parádés fordítás a második félidőben

Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában városi rangadón lépett pályára az ETO Akadémia, ahol a Gyirmót FC Győr második csapata ellen az első játékrészben háromgólos hátrányba került, ám a második félidőben parádés teljesítményt nyújtott, és fordítani tudott.

Parádés fordítás a második félidőben

ETO Akadémia – Gyirmót FC Győr II. 4-3 (0-3)

Győr, ETO Park. V.: Virág (Domján, Bencze).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Ignácz (Deákovits 46’), Tullner, Gasztos, Tamás K., Óvári (Moharos 46’), Tóth R. (Mitring 70’), Szabó T., Balogh Á. (Vingler 46’), Sipőcz, Balajthy (Huszár 46’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gyirmót II.: Kecskés – Wágenhoffer, Lányi, Babaygit (Vajda 79’), Nagy K., Lázár, Tarsoly, Mayer, Ominger, Görcs (Somogyi 63’), Rátonyi (Dán 63’). Vezetőedző: Ördög József.

Gsz.: Szabó T. (60’, 70’), Sipőcz (50’), Moharos (84’) ill. Mayer (28’, 40’), Lányi (43’).

A vendégek szerezték meg a vezetést, Tullner szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Mayer értékesítette 0-1. A továbbiakban is a Gyirmót maradt támadásban, aminek meg is lett az eredménye, újabb gólt szereztek. A jobboldalon futott végig egy támadás, aminek végén a beadásra Mayer érkezett, és a hálóba lőtt 0-2. Még az első félidőben tovább növelte előnyét a Gyirmót, egy szögletet Lányi fejelt a hálóba 0-3. A második játékrészben mindet egylapra feltéve támadtak fiataljaink. Jött is a szépítés, Tamás K. beadására Sipőcz érkezett, aki a hosszú felsőbe csúsztatott 1-3. Nem sokkal később Tóth R. indította Sipőczöt, akit a tizenhatoson belül buktattak a védők, a megítélt büntetőt Szabó T. értékesítette 2-3. Tíz perccel később Huszár tört be a tizenhatoson belülre, ahol csak szabálytalanul tudták megállítani. Az újabb tizenegyest Szabó T. ismét értékesíteni tudta, ezzel fiataljaink egyenlítettek 3-3. A mérkőzést eldöntő gólt is akadémistáink szerezték, Huszár indította Moharost a jobb szélen, aki egy csellel lerázta védőjét, majd ballal a rövid alsóba lőtt 4-3.

Antonio Munoz: - Gratulálok a játékosoknak! Ezt a mai győzelmet a szurkolóknak ajánljuk, a fiúk a szívüket kitették a pályára. Az első félidőben sem voltunk olyan rosszan, mint ahogy az eredmény mutatta, ám a második játékrészben kijavítottuk a hibákat, és a játékosok elképesztő dolgot csináltak támadásban és védekezésben egyaránt.

További híreink

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Válogatott visszatérők

Válogatott visszatérők

Vitális Milán és Benczenleitner Barna is szerepet kapott a magyar U21-es válogatottban, amely két felkészülési mérkőzésen lépett pályára, előbb Azerbajdzsán, majd Dánia legjobbjai ellen.

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Két felkészülési mérkőzést játszott a legutóbbi összetartás keretein belül a magyar U19-es válogatott, melynek keretében két ETO-játékos, Tuboly Máté és Tóth Rajmund is szerepet kapott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink