Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kozármislenyben kell javítani

Az Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Kozármislenybe látogat az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol vasárnap 15 órától lép pályára abban a reményben, hogy az együttes három ponttal tér haza. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Kozármislenyben kell javítani

A sikertelen mögöttünk hagyott hét után Kozármislenybe látogat csapatunk, ahol nagyon fontos kilencven perc vár csapatunkra, ugyanis a cél, hogy az együttes visszatérjen a győztes útra, és három pontot szerezzen idegenben. Vendéglátóik minden bizonnyal nem fogják ezt könnyen adni, ugyanis a kiesőzónában helyezkednek el, ahonnan minden bizonnyal feljebb akarnak kapaszkodni. A Kozármisleny eddig lejátszott tizenhat mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer végzett döntetlenre, és tizenegyszer szenvedett vereséget. Az így megszerzett tizenegy pontjuk az tabella utolsó előtti, 19. helyén állnak.

Nyilván kielemeztük az ellenfelet, megnéztük az előző mérkőzéseiket, összességében egy játszósabb csapat, akik véleményem szerint jó focit játszanak. Kis pályájuk van, otthon megpróbálják felépíteni a játékot, amihez van egy-két rutinos játékosuk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de azt gondolom, hogy kellően felkészültünk, és mindent meg fogunk tenni, hogy a csorbát kijavítsuk – mondta Tímár Krisztián.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink