Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Városi rangadó a harmadosztályban

Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában városi rangadót játszik az ETO Akadémia, ugyanis a Gyirmót második csapatát fogadják vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

A harmadosztályú ETO Akadémia a bajnokság következő fordulójában presztízsmérkőzést játszik, a városi rivális Gyirmót második csapatát fogadja az ETO Parkban. Már csak emiatt is kemény mérkőzésre számíthatunk, emellett a két együttest csak három pont választja el egymást tabellán. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tizenhat mérkőzéséből ötöt megnyert, szintén ötször játszott döntetlent, és hat alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett húsz pontjával a 14. helyet foglalják el a táblázaton. A szakmai stáb reméli, hogy a befektetett munka megtérül a hétvégén, és sikeresen megvívják a találkozót.

A csapat nagyszerű munkát végzett a hét folyamán, bízom benne, hogy ezt meg is tudjuk mutatni a pályán vasárnap. Nehéz feladatunk lesz, mert jó ellenféllel találkozunk, ami szép focit játszik, de mi csak magunkkal foglalkozunk – mondta Antonio Munoz.

További híreink

A Mór ellen az újabb három pontért

A Mór ellen az újabb három pontért

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában a Mór csapatát fogadja az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Csornára látogatnak az akadémisták

Csornára látogatnak az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában ezúttal is megyebeli csapattal találkozik az ETO Akadémia, fiataljaink ugyanis a Csornához látogatnak ezúttal szombaton, ahol 13 órától lépnek pályára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink