Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagy győzelem, nagy csapatmunkával

A Simple Női Liga 10. fordulójában rangadót rendeztek, ugyanis az MTK Budapest gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk remek játékkal fölényes, 7-1-es győzelmet aratott.

A találkozó előtt azonos pontszámmal várta a kezdést mindkét csapat, az MTK gólkülönbségének köszönhetően állt a tabella 2. helyén. A fővárosiak nagy önbizalommal várhatták a kezdő sípszót, ugyanis az első kilenc fordulóban érintetlen maradt a hálójuk. Ők is kezdték jobban a meccset, már a 4. percben előnybe jutottak egy véleményes találattal, ám ez csapatunkat nem törte meg, és gyorsan sikerült egyenlíteni, majd megfordítani az állást. Végül magabiztos ETO-győzelem született, az eddig remeklő MTK-védelem hétszer is kapitulált a mérkőzésen. A nagy különbségű győzelemhez tevékenyen hozzájárult Herczeg Andrea, aki amellett, hogy a hálóba is betalált, végig veszélyesen futballozott.

Úgy éreztem, hogy mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát, és ennek megfelelő motiváltsággal léptünk a pályára, aminek meg is lett az eredménye – kezdte Herczeg Andrea. - Büszke vagyok a csapatomra, hiszen annak ellenére, hogy az első gólt az ellenfél szerezte, nem hatott ki a játékunkra és a hozzáállásunkra sem, végig mi uraltuk a játékot. Külön öröm számomra, hogy góllal és gólpasszal tudtam segíteni az együttesnek ebben a remek győzelemben.

A mérkőzés összefoglalója az alábbi linken megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=lmIuWZyKq_0&t=328s

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink