Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nem ért pontot a mezőnyfölény

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában megyei rangadón fogadta a Mosonmagyaróvár gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol gólnélküli első félidő után a vendégek kihasználtak egy lehetőséget, amivel megnyerték a mérkőzést.

Nem ért pontot a mezőnyfölény

ETO FC Győr – Credobus Mosonmagyaróvár 0-1 (0-0)

Győr, ETO Stadion. 803 néző. V.: Radványi (Vígh-Tarsonyi, Baghy).

ETO FC Győr: Fadgyas – Kiss Ba. (Kovács K. 66'), Fodor, Papp, Benczenleitner (Lacza 29'), Vincze Á., Toma, Vitális, Kiss Be. (Kovács I. 82'), Babati (Hanzli 66'), Priskin (Bacsa 82'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Debreceni, Deák, Jasarevic (Monori 70'), Gáncs (Buglyó 89'), Végh B., Sajbán (Tóth L. 70'), Horváth K., Nagy Z. (Nagy K. 82'), Szalka (Papp 82'). Vezetőedző: Horváth Csaba.

Gsz.: Monori (72’).

A 3. percben Priskin szerzett labdát a támadóharmadban, bevezette a tizenhatoson belülre, beadása után azonban felszabadítottak a vendégek. Negyedórával később szép támadást vezettünk, aminek végén Priskin lőtt, ám kaput nem talált. A 41. percben Kiss Bence szép szólóval cselezte be magát a kapu előterébe, rövid alsóba tartó lövését Heinrich bravúrral védte. A 60. percben egy kavarodás után Fodor esett el a tizenhatoson belül, ám a játékvezető nem látott szabálytalanságot. A 72. percben megszerezte a vezetést az Óvár. Monori csapott le egy felívelt labdára, a tizenhatoson belül pozíciót fogott a védőjével szemben, majd kilőtte a hosszú alsót 0-1. A hátralévő időben hiába próbáltunk meg egy lapra feltéve támadni, a kapuba nem sikerült betalálni, így a Mosonmagyaróvár megnyerte a mérkőzést.

Tímár Krisztián: - Szégyelljük magunkat, mert szinte végig támadtuk a mérkőzést, de nagyon kevés olyan megoldást és helyzetet láttam, aminél az ellenfél kapusának igazán védenie kellett volna. Az Óvár egyszer jött el a kapunkig, egyből egy helyzetet berúgott. A támadóharmadban mindenféleképp több minőség kell, mert ez már sajnos visszatérő probléma, hogy sokat támadunk, de nagyon kevés gólt rúgunk. Ezen változtatni kell, de nem adjuk fel, továbbra is megpróbáljuk kijavítani a hibákat, amiket látunk, és visszatérőek. Nagyon sajnáljuk a szurkolóinkat, gyorsan össze kell szednünk magunkat, mert hétvégén újra meccs, ahol a legjobbunkat kell nyújtani.

Horváth Csaba: - Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, szerettük volna többet birtokolni a labdát és többet támadni, de az ETO nagyon benyomott minket. Úgy gondolom, hogy mezőnyben nagyon agresszívan és jól játszottak, szerencsére a kapu előtt kevés veszélyt jelentettek, ez a mi érdemünk is, jól védekeztünk. Küzdelmes mérkőzésen nagyon nagy szükségünk volt erre a három pontra.

Kapcsolódó képek

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink