Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Megyei rangadó a hétközi fordulóban

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában megyei rangadót játszik az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az újonc Mosonmagyaróvár gárdáját fogadja szerdán 17 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Megyei rangadó a hétközi fordulóban

Az előző forduló nem úgy alakult csapatunk számára, ahogy elterveztük, ugyanis két győztes bajnoki után, Budafokon szenvedtünk vereséget. Sok idő nincs a kesergésre, mivel máris itt a következő megmérettetés, hétközi mérkőzésen fogadjuk a megyei rivális Mosonmagyaróvárt. Szerdai ellenfelünk eddigi tizenöt mérkőzéséből négyet megnyert, háromszor játszott döntetlent, és nyolc alkalommal szenvedett vereséget. Az így gyűjtött tizenöt pontjával a 17. helyen áll a tabellán. A szakmai stáb reményei szerint a csapat visszatalál a helyes útra, és hazai pályán begyűjti a három pontot.

Elsősorban fizikálisan próbáljuk regenerálni a játékosokat, és a hibákat kell kijavítanunk – kezdte Tímár Krisztián. – A csapatjátékunk azt gondolom, hogy működik, sajnos pontrúgásból kaptunk gólt, pedig erre készültünk. Ezeket ki fogjuk javítani, eddig nem volt ránk jellemző, emellett helyzeteket kell kialakítani, amiket értékesíteni is akarunk. Ezekkel foglalkozunk ebben a kevés időben.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink