Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nem ért pontot a gól

A Merkantil Bank Liga előző fordulójában Budafokra látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk kétgólos hátrányba került, a hajrában pedig csak a szépítésre futotta.

Nem ért pontot a gól

Csapatunk budafoki mérkőzésén a hazaiak az első félidőben megszerezték az előnyt, majd a második játékrész közepén ezt növelni is tudták. A szakmai stáb próbált változtatni, ami részben sikerült is, ugyanis a szépítő gólt a csereként beálló játékosok hozták össze. Kiss Balázs labdaszerzés után kezdett nagy szólóba, majd Babatit is bevette a játékba, mielőtt az érkező Kovács István elé tálalt, aki átvétel nélkül, okosan lőtt a hálóba. Sajnálatos módon ez csak szépségtapasz volt, mert pontot nem ért, de a gólszerző bízik benne, hogy már szerdán javítani tudnak, és újra három ponttal gazdagodnak a találkozó végén.

Sok időnk nincs, hogy letargiába kerüljünk, hiszen szerdán már jön is a következő mérkőzése. A csapat nagyon csalódott volt a lefújás után. Azt ugyan nem jelenhetjük ki, hogy simán megnyerhettük volna a meccset, de a döntetlen talán jobban tükrözte volna a játék képét. Jó lett volna folytatni ezt a kisebb győzelmi szériát, de az okokat a szakmai stáb megkeresi, és reméljük, hogy minél előbb kijavítjuk ezt a hibát. A lehetőség már itt is van, hiszen egy megyei rangadó vár ránk. A gólomnál nekem nem volt túl nehéz dolgom, csak be kellett fejezni az akciót. Kiss Balázs és Babati Banjamin csinálta meg a nagyrészét az akciónak. Sokat gyakoroljuk ezeket a kontratámadásokat, és azt, hogy ezeket minél hatékonyabban fejezzük be. Sajnos nem sokat ért ez a gól, nem volt elég ahhoz, hogy pontot szerezzünk, a jövőben sokkal több rúgott gól kell, tőlem, és mindenki mástól is – mondta Kovács István.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink