Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - ETO FC Győr 0-3 (0-3)

Szeged, Szent Gellért Fórum. V.: Skultéti.

ETO FC: Sebők - Deákovics (Bíró), Csáki, Kulcsár, Bognár B. (Horváth B.), Vingler, Balogh Á., Németh O. (Sós), Mitring (Balajthy), Huszár (Varga O.), Moharos L. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Huszár (3).

Csató Sándor: - Egy szervezett csapat ellen játszottunk, akik ellen az első perctől kezdve domináltunk. A mérkőzés első harminc percében extrán teljesített a csapat, nagyon sok támadást vezettünk, amiből három gólt sikerült szerezni. Hiányérzetünk a kihagyott helyzetek miatt van, de ettől függetlenül gratulálunk a csapatnak, mert jó hozzáállással, és nagyon motiváltan játszották végig a mérkőzést.

 

U17

MTK Budapest - ETO FC Győr 3-0 (2-0)

Budapest, Ikarus BSE Sporttelep. V.: Bartucz.

ETO FC: Brecska – Selyem (Komenda), Mészáros, Horváth B., Mikolay, Gönye (Német), Herczeg, Babulják (Vukk), Bakó, Tollár (Homola), Balogh (Póczik)

Lipták Zoltán: - Sok hibával játszottunk a mai mérkőzésen, amit az ellenfél maximálisan kihasznált. A játékunkból hiányzott a minőség és a szenvedély. Minden téren javulnunk kell, amennyiben el szeretnénk érni a céljainkat.

 

U16

DVTK - ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Orosz.

ETO FC: Kocsis - Zója-Katona, Koncz, Csiszár, Varga M., Pálfalvi, Pénzes (Khodak), Fatuanov, Molnár (Turcsik), Jándli, Csorba. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Turcsik.

Máté Győző: - Nagyon jó csapat otthonából sikerült elhoznunk egy pontot, mégis hiányérzetem van, mert csapatom kiválóan futballozott, de sajnos a sok kialakított helyzetből csak egyet tudtunk értékesíteni.

 

U15

ETO FC Győr - Honvéd 0-3 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Kalocsa.

ETO FC: Uzoni – Havasi, Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Szarka, Csiszár (Czuppon), Algács, Méhes (Horváth V.), Somogyi (Adi), Pázmány. Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Mindent kiadtak magukból a fiúk a mérkőzésen, de ma a Honvéd nagyon jól játszott, és megérdemelten nyert.

 

U14

Puskás Akadémia FC – ETO FC Győr 3-0 (1-0)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Domak.

ETO FC: Lengyel -Kiss B., Mádi, Vasi, Béres (Hardon), Csernyi, Vitális (Bognár), Pécskai, Hernádi (Mészáros), Gerecs (Pálla), Kuzma (Tóth-Ludvai). Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Nem érdemeltünk vereséget a mérkőzésen, legalább egy pontra rászolgáltunk volna. Játékban jobbak voltunk az ellenfelünknél, sajnos a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni, fordulópont volt, hogy 1-0-nál kihagytuk egy tizenegyest. Örülök, hogy a fiatalabbak jól szálltak be a mérkőzésbe, és bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

 

U12

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 4-1

Győr, ETO Park. V: Bangó

ETO FC: Burján - Szakács, Vargán, Varga P., Major, Hujber, Vincze Károlyi, Virág. Cserék: Oláh, Dan, Mihalovics, Hajdina, Hatos, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Károlyi (2), Virág, Hujber.

Lakatos Attila: - Tiszta fejjel, nagy hittel, dinamikusan játszottunk az első két negyedben, a középső zónában jó helyeken felvett labdák után jó ütemű mélységi passzokkal többször is ellenfelünk mögé tudtunk kerülni, a letámadásunk is hatékony volt. A harmadik negyedre visszaesett a játékunk, kevésbé domináltunk, több helyezkedési hiba is csúszott a védekezésünkbe, de az utolsóban még tudtunk újítani, és további helyzeteket kidolgozni. Két játékra törekvő csapat nagyszerű mérkőzése után jár a gratuláció fiúknak!

 

U11 - Bozsik Torna (Illés Akadémia)

ETO FC: Gerstner Bence, Cseszregi Zétény, Finta Boldizsár, Simkó Áron, Stanisic Uros, Poczkodi Ábel, Klema Dominik, Adi Botond, Kósa Gábor, Balaskó Máté, Balaskó Áron, Juhász Patrik, Savanyó Dávid. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Vasárnap az Illés Akadémiára látogattunk, ahol jó körülmények között, kiváló csapatokkal találkozhattunk, amely remekül szolgálta a felkészülésünket.

 

U10 – Bozsik Torna (Illés Akadémia)

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Adi Abigél, Fördős Olivér, Helyes György, Kovács Konrád, Szarka Olivér, Csemez Dávid, Pető-Bagics Barnabás, Erős Donát, Nagy Domonkos. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Nagyszerű ellenfelek ellen jó iramú, küzdelmes mérkőzések tudtunk játszani. Örömteli, hogy egyre agresszívabb, fegyelmezettebb a csapat játéka, ami már eredményességben is megmutatkozott. Gratulálok a játékosoknak!

 

U9 – Bozsik Torna (Illés Akadémia)

ETO FC: Horváth Soma, Horváth Ádám, Kovács Kristóf, Oross Ármin, Nagy Zétény, Németh Hornung Lukács, Pap Alexander, Vizler Csongor, Szabó Zétény. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon öt mérkőzést játszottunk az Illés Akadémia, Kaposvár, Ferencváros, Budapest Honvéd és a Strum Graz csapataival. Labdabirtoklásban türelmesek voltunk, és több, edzésen gyakorolt elemet is viszont láthattam, ami eredményességgel párosult. Öröm volt nézni, ahogy a gyerekek a mai napon játszottak. A látottakkal maximálisan elégedett vagyok. Gratulálok a csapatnak!

 

U8 – Torna (MOL Akadémia) 11.05.

ETO FC: Bolla Dávid, Boros Máté, Stehenics Patrik, Vasárus Máté, Bernáth Olivér, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Dán Milán, Dulka Benjámin. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Szombaton a dunaszerdahelyi MOL Akadémián játszottunk hat mérkőzést. A meccsek mindegyike nagyon magas intenzitású, izgalmas, összecsapásokban gazdag volt. A gyerekek megmutatták, hogy így is képesek a higgadt, bátor és kreatív megoldásokra, ami a jövőre való tekintettel nagyon bíztató. A nap végén a DAC stadionjában megtekintettük a DAC-Trnava mérkőzést, ami maradandó élményt nyújtott mindenkinek.

 

U8 - Minitorna (Veszprém) 11.06.

ETO FC: Bolla Dávid, Boros Máté, Stehenics Patrik, Vasárus Máté, Bernáth Olivér, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Dán Milán, Dulka Benjámin, Makk-Szabó Milán. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Vasárnap csapatunk a Minitorna sorozat utolsó őszi állomáshelyén, Veszprémben lépett a pályára. Minden mérkőzésen a gyerekek megpróbálták alkalmazni az edzéseken tanultakat, ami többször látványos, felépített támadásokat eredményezett, szép befejezésekkel a végén. Gratulálok a gyerekeknek a hétvégi teljesítményükhöz, büszke vagyok rájuk!

 

U7 - Minitorna (Veszprém)

ETO FC: Sipos Hunor, Kállai Marcell Tamás, Csiszár Marcell, Baranyai Ákos, Omischl-Soós Áron, Kababik Benedek, Fritz Botond. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Vasárnap Veszprémbe látogattunk, ahol egy minitorna keretében öt mérkőzésen rengeteg játékidővel és tapasztalattal gazdagodtak a játékosok. Sok szép egyéni megoldás és gól jellemezte a mai napot. Gratulálok a srácoknak!

 

Leány U19

Illés Akadémia - ETO FC Győr 9-1 (4-1)

Szombathely, Illés Akadémia. V.: Kozma.

ETO FC: Török - Dombi (Győri), Smuk, Kuntzl, Szatmári (Tóth S.), Sali (Varga V.), Rozs (Kállai), Kern, Rajkovics (Petrovics), Szabó F., Hideghéty. Edző: Süle János.

Gsz.: Sali.

Süle János: - Sajnos ma nagyon gyengén teljesítettek a lányok. Az egész csapat nagyon indiszponáltan játszott. Ellenfelünk a játék minden elemében jobbnak bizonyult. Hiányzott belőlünk a koncentráció, a taktikai fegyelmezettség, a bátorság, de legfőképp a győzni akarás. Nagyon bánt ez a vereség, még nem tudom mi volt az oka ennek a gyatra teljesítménynek, de személy szerint én szégyellem magam, és nagyon remélem, hogy sokan csatlakoznak hozzám.

 

Leány U17

ETO FC Győr -Illés Akadémia 1-1 (1-1)

Győr, ETO Stadion. V.: Ferencz.

ETO FC: Krizsán - Sulyok, Bodri, Ézsely, Farkas, Konrád, Halmai (Patyi), Varga V. (Hordós), Szabó F., Kovalter (Böröczky), Petrovics. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Petrovics.

Tóközi Tímea: - A mai mérkőzésen nem tudtunk az ellenfelünk fölé nőni. Rengeteg labdát eladtunk, pontatlanul, kapkodva játszottunk. A vezetést ugyan megszereztük, de az Illés hamar egyenlíteni tudott. Voltak lehetőségeink a gólszerzésre, viszont a koncentráció hiányzott a befejezéseknél. Nem tudtunk folyamatos játékot kialakítani, és ma nem voltunk igazán "élesek", így talán az eredmény igazságosnak mondható. A fejlődés látszik a csapaton, a lányok remekül dolgoznak a hétköznapokon.  Még négy forduló van hátra, igyekszünk hétről hétre jobb teljesítményt nyújtani.

 

Leány U15

ETO FC Győr - Illés Akadémia 2-6 (0-3)

Győr, ETO Park. V.: Ferencz.

ETO FC: Bán (Gundinger) - Stróbli (Molnár), Mohácsi, Szűcs, Domján, Szabó I. (Kéri), Krasznai, Szalai (Kristofori), Szabó P. (Bágyi), Villanueva (Szilvás), Fligh. Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Krasznai, Bágyi.

Szücs Gergely: - Sajnos az első félidőt nagyon álmosan kezdtük, amit az Illés ki tudott használni. A második félidőben rendeztük a sorokat, és sokkal bátrabban játszottunk, ami gólokban is megmutatkozott, de amíg nem tudjuk kijavítani azokat a hibákat, amit minden héten elkövetünk, majd megbeszéljük, hogy kellene csinálni, addig sajnos nagyon nehéz lesz nyernünk.

 

Leány U11 - Bozsik Torna

ETO FC: Herczku Lili, Hunyadi Csenge, Régi Maja, Kelemen Blanka, Tóth Bíborka, Szlavonics Dorina, Kelemen Zsófia, Döme Dóra, Sári Laura. Edző: Vadász Viktor.

Vadász Viktor: - Jól sikerült Bozsik Tornán vagyunk túl, ahol a lányok nagyszerű csapat, és egy-egy jó egyéni teljesítménnyel rukkoltak elő.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink