Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Pont nélkül maradtunk Budafokon

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában Budafokra látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol kétgólos hátrány után ugyan szépíteni még sikerült, de az egyenlítésre már nem futotta.

Pont nélkül maradtunk Budafokon

Fotó: Koncz Márton

Budafoki MTE – ETO FC Győr 2-1 (1-0)

Budafok, BMTE Sporttelep. V.: Kovács J. Z. (Szalai, Máyer).

Budafoki MTE: Gundel-Takács – Horgosi D., Jagodics M., Fótyik, Margitics (Csonka A. 63'), Soltész I. (Vaszicsku 92'), Adorján, Kovács D. (Németh M. 79'), Horváth O., Sós M. (Szűcs 63'), Beke P. (Takács R. 63'). Vezetőedző: Mátyus János.

ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K. (Kiss Ba. 65'), Papp, Fodor, Szujó, Benczenleitner, Toma (Kovács I. 65'), Vitális, Kiss Be., Lacza, Priskin (Babati 54'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Fótyik (15’), Beke (61’) ill. Kovács I. (77’).

Kiállítva: Szujó (87').

A 9. percben Vitális harcossága után Kovács K. elé passzolt, aki a kapu mellé lőtt. Negyedóra játék után megszerezték a vezetést a hazaiak. Jobboldali szögletet követően Fótyik ugrott a legmagasabbra, majd a kapu jobb alsó sarkába bólintott 1-0. A 26. percben Kovács K. gyönyörűen tört be a tizenhatoson belülre, majd passzolt Kiss Bence elé, aki állítás nélkül a jobb kapufát találta el. Tíz perccel később Benczenleitnert ugratta ki jó ütemben Vitális, aki a tizenhatoson belülre érve az oldalhálóba lőtt. Az első félidő utolsó percében szép kombináció végén Beke lőtt az oldalhálóba tizennyolc méterről. A 61. percben megduplázta előnyét a Budafok. Egy baloldali beadás elment a védők lábai között, az érkező Beke közelről a hálóba lőtt 2-0. A 77. percben összejött a szépítés! Kiss Balázs szerzett labdát, amit rávezetett a kapura, majd Kovács I. elé tálalt, aki a hálóba lőtt 2-1. Öt perccel később Lacza bal alsóba tartó lövését bravúrral tolta szögletre Tóth G. A 88. percben Németh M. szabadrúgása veszélyesen szállt a kapunk felé, ám az oldalhálóban kötött ki a labda.

Tímár Krisztián: - Összességében az első felidőt egy kicsit lassabb játékkal kezdtük, ennek ellenére megvoltak a helyzeteink. Sajnos pontrúgás után kaptuk a gólt, pedig erre készültünk. A második félidőre élesebben jöttünk ki, azonban egy kontrából gólt kaptunk, szinte helyzet nélkül. Azt gondolom, hogy ebben a játékrészben megvolt az a mentalitás, ami kell. Talán abban kell fejlődnünk, hogy az ilyen meccseket ki kell hoznunk ikszre, vagy akár megnyernünk. Úgy érzem rászolgáltunk a döntetlenre, de ez egy ilyen mérkőzés volt, gratulálok a Budafoknak!

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink