Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sporttörténeti győzelem

A Simple Női Liga 10. fordulójában hazai pályán játszott rangadót az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az MTK Budapest gárdáját fogadta. Együttesünk remek játékkal magabiztos, és fölényes győzelmet aratott.

Sporttörténeti győzelem

ETO FC Győr – MTK Budapest 7-1 (3-1)

Győr, ETO Park. V.: Kalmár (Jakab, Gyürüsi).

ETO FC Győr: Borok – Vida (Fél P. 80’), Kovács L., Savanya (Sali 76’), Németh L., Kaziupa, Nagy F., Herczeg (Malesevic 80’), Süle (Kern 80’), Cameron, Khimych (Siklér 80’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

MTK Budapest: Erős – Vajda, Farádi-Szabó, Sipos, Vachter, Barkóczi, Pinczi, Palama, Milunovic (Bánfi (74’), Vas, Magyarics. Vezetőedző: Makrai László.

Gsz.: Cameron (11’), Kaziupa (21’), Németh L. (29’), Vida (51’), Süle (70’), Herczeg (75’), Nagy F. (79’) ill. Vachter (4’).

A 4. percben megszerezte a vezetést az MTK. Sipos távoli szabadrúgása kijött Borokról, majd, amikor a kipattanót gyűjtötte be, ütközött Vachtlerrel, a játékvezető nem látott szabálytalanságot, a labda pedig a hálóba pattant 0-1. A 11. percben jött az egyenlítés! Németh L. élesen belőtt beadására Camron érkezett, aki közelről a kapuba lőtt 1-1. Két perccel később szép támadást vezettünk, aminek a végén Herczeg kevéssel lőtt a kapu fölé. A 21. percben egy baloldali szögletet sikerült megcsúsztatni a röviden, majd Kaziupa elé került a labda, aki a léc alá bombázott 2-1. Szűk fél óra telt el a mérkőzésből, amikor növeli tudtuk az előnyt. Újabb szép támadást vezettünk, Camron a tizenhatosnál sarokkal készített Németh L. elé, aki a hosszúba emelt 3-1. Az 51. percben Vida kezdett szólóba, egészen a tizenhatosig vezette, ahonnan ballal kilőtte a kapu jobb oldalát 4-1. A 70. percben Herczeg lövése pattant ki Erősről, Süle ért oda elsőként, és közelről a hálóba lőtt 5-1. Öt perccel később Herczeg elé került a labda a tizenhatosnál, aki nagy erővel kilőtte a hosszú alsót 6-1. A 79. percben jobbról végezhettünk el szabadrúgást, a hosszú Kaziupa érkezett, aki közelről a kapuba bólintott 7-1. Ezzel kialakult a végeredmény, csapatunk ilyen arányban is megérdemelten győzött, és került lépéselőnybe az MTK-val szembe.

Dörnyei Balázs: - Jól kezdtük a mérkőzést, a kapott gól egyáltalán nem volt benne a játékban. Nagyon büszke vagyok arra, ahogy a lányok reagáltak erre, fokozták a tempót, és utána szenzációs dolgokat csináltak bent a pályán.

Makrai László: - Úgy nézett ki, mintha egy picit megráncigáltuk volna az oroszlán bajszát a mérkőzés elején. Utána gyors gólokkal fordított az ETO, irányították a játékot, nem nyertünk egy párharcot sem, az összes üres területet meg tudták játszani. Ezen a mérkőzésen kijött, hogy a kisebb csapatok ellen elkövetett hibáink ma nem fértek bele, ezeket az ETO könyörtelenül kihasználta.

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink