Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Budaörsön az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában a tavaly még másodosztályú Budaörshöz látogat az ETO Akadémia, ahol vasárnap 13 órától lép pályára.

Budaörsön az akadémisták

Fiataljaink az előző körben kiélezett mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottak az Érd ellen. Könnyű dolguk ezúttal sem lesz, ugyanis az előző szezont még a másodosztályban töltő Budaörs ellen kell pályára lépniük, és sikeresen megvívniuk a meccset. Soron következő ellenfelünk az eddigi tizenöt mérkőzéséből hatot megnyert, háromszor végzett döntetlenre, és hat alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött huszonegy pontjával jelenleg 10. a tabellán. A szakmai stáb reményei szerint az eddig mutatott játékot hozza ezúttal is a csapat, emellett fontos lesz, hogy a kapu előtt jó százalékban használja ki a lehetőségeit.

A Budaörs egy nagyon jó csapat, jó játékstílussal – kezdte Antonio Munoz. – Célunk, hogy percről percre felépítsük a játékunkat a mérkőzés során, és sikeresek legyünk egy élvezetes, jó meccsen.

További híreink

A Mór ellen az újabb három pontért

A Mór ellen az újabb három pontért

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában a Mór csapatát fogadja az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Csornára látogatnak az akadémisták

Csornára látogatnak az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában ezúttal is megyebeli csapattal találkozik az ETO Akadémia, fiataljaink ugyanis a Csornához látogatnak ezúttal szombaton, ahol 13 órától lépnek pályára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink