Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Rangadó hazai pályán

A Simple Női Liga 10. fordulójában rangadón lép pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ugyanis hölgyeink az MTK Budapest gárdáját fogadják szombaton 13.30 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Rangadó hazai pályán

Női élvonalbeli csapatunk az előző körben Üllőn gyűjtötte be a három pontot, az Astra vendégeként arattak 2-0-s győzelmet. Most hétvégén nagyon kemény kilencven perc vár Süléékre, ugyanis a tabellán ugyanúgy 22 ponttal álló MTK-t fogadják. A fővárosi kék-fehérek eddigi nyolc mérkőzésükből hetet megnyertek, és egyszer játszottak döntetlent. A lányok keményen készültek egész héten, alaposan feltérképezték az ellenfelet, és bíznak benne, hogy szombaton sikerül jó eredményt elérni, amivel elléphetnek az MTK-tól.

Természetesen első számú célunk a három pont megszerzése, hiszen ez előnyt jelentene az MTK-val szemben a bajnoki döntőért folyó harcban – kezdte Dörnyei Balázs. – A rutinos és fiatal játékosok elegyét alkotó csapattal fogunk játszani, akik a bajnokságban gólt sem kaptak eddig, tehát nekünk az lenne a feladatunk, hogy megtörjük az ő góltalanságukat. Ehhez fontos lesz a jó helyzetkihasználás és az agresszív játék, illetve, hogy a támadó hármasukat kontroll alatt tudjuk tartani, mert a kapura nagyon veszélyesek. Fontos lesz, hogy jó egyensúly legyen a csapaton belül, tehát a támadójátékunk és a védekezésünk egy egységes egészet mutasson.

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink