Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Egy pontot ért a kapáslövés

Az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában a jó erőkből álló Érdet fogadta az ETO Akadémia, ahol kiegyenlített mérkőzésen 1-1-es döntetlen született.

Egy pontot ért a kapáslövés

Az ETO Akadémia remek formában várta az Érd elleni bajnokit, ugyanis fiataljaink utolsó három mérkőzésüket egyaránt megnyerték. Bátran kezdték a vasárnapi meccset, és ugyan az első játékrészben nem született gól, a második félidőben egy gyönyörű támadás végén Huszár Marcell kapáslövése után előnybe kerültek. Ezt azonban nem sikerült megtartani, az Érd egy büntetővel egyenlíteni tudott, így egy ponttal távozott Győrből. Akadémistáink veretlenségi sorozata viszont tovább tart, a hétvégi gólszerző – aki amúgy már az ötödik találatát jegyzi a bajnokságban – reméli, ez a széria még sokáig fog tartani.

A második félidőben kaptam lehetőséget a szakmai stábtól, úgy érzem, jól sikerült beszállnom a meccsbe – kezdte Huszár Marcell. - Mi domináltuk a mérkőzésen, aminek a 85. percben meg is lett az eredménye. Szép támadás végén kipasszoltam szélre a labdát, majd érkeztem és a tizenegyespontra jött is a beadás, ami újra megtalált engem. Nagyon jól találtam el kapásból, szerencsére a hosszúban kötött ki a labda. Örülök, hogy a kapuba tudtam találni, természetesen jobb lett volna, ha ez három ponttal párosul. Megyünk tovább az úton, a szakmai stábbal együtt sikeresek lehetünk a jövőben.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink