Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Másodjára gól és gólpassz

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában hazai pályán aratott magabiztos győzelmet az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol megszerezte első gólját a felnőttek között fiatal támadónk, Lacza Alex.

Másodjára gól és gólpassz

Csapatunk ugyan a mérkőzés 10. percében hátrányba került, de szerencsére ez nem vetette vissza a játékosokat, és gyorsan sikerült is válaszolni a bekapott találatra. Az egyenlítő gólt az a Lacza Alex szerezte, aki az előző fordulóban, Dorogon debütált a felnőttek között bajnoki mérkőzésen. Akkor remekül szállt be a mérkőzésbe, volt is egy komoly lehetősége, ám akkor a kapus bravúrral hárítani tudott. Ezúttal azonban már sikerült megzörgetnie a hálót, a 17. percben a büntetőterületen belül egy kavarodás után kapura fordult, majd megszerezte az egyenlítő találatot. Itt még nem állt le a fiatal támadó, a harmadik gól előtt parádés kiugratással hozta helyzetbe Priskin Tamást, amit rutinos kapitányunk könyörtelenül kihasznált, így növelve előnyünket. A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia növendéke boldog, hogy második mérkőzésén eredményes tudott lenni, és bízik benne, hogy a folytatás is hasonlóan sikeres lesz a felnőttek között.

A múltkori mérkőzésbe szerencsére jól sikerült beszállnom, akkor még csereként, a mostani meccsen viszont már kezdőként léphettem pályára. Fontos volt számomra, hogy megragadjam a lehetőséget, és újra bizonyítsak. Ezen a találkozón nagyon szerettem volna góllal vagy gólpasszal hozzájárulni a csapat sikeréhez, szerencsére sikerült mind a kettővel. Nagyon pozitív volt, hogy a kapott gól után, ugyanúgy mentünk tovább, és egymás után tudtunk gólokat szerezni. Úgy gondolom, hogy egyoldalú mérkőzés volt, nagyon örülök a csapat sikerének – mondta Lacza Alex.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink