Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Eredményes hetet zártak utánpótlás-csapataink.

Utánpótlás-híradó

U19

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-2 (1-1)

Budapest, Vasas Sporttelep. V.: Takács G.

ETO FC: Sebők - Deákovics, Csáki, Kulcsár, Bognár B., Fekete M. (Balajthy), Balogh Á., Tóth R. (Horváth B.), Moharos (Bíró B.), Huszár (Bánki), Németh O. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Huszár, Tóth R.

Csató Sándor: - Egy jó iramú mérkőzésen, magabiztosan és jó szellemben kezdtünk, ennek köszönhetően, sikerült megszereznünk a vezetést, de egy védelmi hiba után az ellenfél kiegyenlített. A második félidőben mindkét csapat nagy erőket mozgósított a győzelem érdekében, de nagyobb akarásunknak köszönhetően, sikerült megszereznünk a második, egyben győztes gólunkat. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a hozzáálláshoz!

 

U17

ETO FC Győr - Illés Akadémia 2-0 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Kreitl.

ETO FC: Brecska - Selyem, Mészáros, Horváth B., Mikolay, Gönye, Herczeg, Babulják (Póczik), Bakó (Német), Tollár, Vukk (Balogh Cs.). Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Babulják, Balogh Cs.

Lipták Zoltán: - Gratulálok a srácoknak, nagyon fontos győzelem volt.

 

U16

ETO FC Győr - Budapest Honvéd-MFA 2-0 (1-0)

Győr, ETO Park

ETO FC: Kocsis - Zója-Katona, Varga M., Pálfalvi, Garai, Pénzes, Fatuanov (Khodak), Ilyés, Jándli, Turcsik (Csorba), Molnár (Szerémi). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Jándli (2).

Máté Győző: - Szervezett, fegyelmezett védekezéssel, kiemelkedő egyéni teljesítményekkel sikerült fontos győzelmet aratnunk.

 

U13

VFC USE - ETO FC Győr 2-3

Veszprém, Veszprémi Foci Centrum. V.: Rogácsi.

ETO FC: Orbán - Schmuck, Bognár, Pálla, Schreiber, Vitális, Jakabovits, Hardon, Tóth-Ludvai. Cserék: Bakonyi, Vass, Vasi, Szalay, Omischl-Soós, Hujber. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hujber (2), Tóth-Ludvai.

Mondovics Dávid: - Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, egy jó ellenfél ellen. Összeségében a mi akaratunk érvényesült. Lüktető volt a játék, sok szép megoldást láttam támadásban és védekezésben is. A két kapufa mellett három szép gólt rúgtunk. Gratulálok a fiúknak!

 

U12

VFC USE - ETO FC Győr 1-2

Veszprém, Veszprémi Foci Centrum. V: Rogácsi.

ETO FC: Burján - Szakács, Vargán, Varga P., Major, Virág, Varga P., Károlyi, Péter. Cserék: Patyi, Dan, Mihalovics, Stefanics, Klement, Hatos. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Varga P., Szakács.

Lakatos Attila: - Senki nem ígérte, hogy könnyű lesz, senki nem mondta, hogy nem kell majd szenvedni. Hatvan perc álmoskás, "gépies" játék után az utolsó negyedre a szenvedély is megjelent a játékunkban, így, ha nehezen is, de felülkerekedtünk a masszív veszprémi csapaton.

 

U10 – Felkészülési mérkőzés

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Adi Abigél, Kertész Krisztián, Fördős Olivér, Helyes György, Kovács Konrád, Mandel Marcell, Szarka Olivér, Csemez Dávid, Vadász Anna, Tóth Bianka Bíborka, Sásdi Levente, Nagy Domonkos, Perényi Zsigmond. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Egy évvel idősebb, fizikálisan nagyobb és erősebb csapattal játszottunk. Nagyon tetszett, hogy a kezdeti megilletődöttség után felvettük a ritmust, nyerünk párharcokat, szép támadásokat vezettünk. Hasznos volt a jövőre nézve a találkozó.

 

U9 – Felkészülési mérkőzés

ETO FC: Csongor Zente, Horváth Ádám, Horváth Soma, Kovács Kristóf, Németh Hornung Lukács, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Szabó Zétény, Nagy Zétény, Papp Alexander, Wágenhoffer Máté, Vizler Csongor. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Pénteken hazai pályán fogadtuk a Parndorf U9-es csapatát, akikkel egy nagyon hasznos és fordulatos meccset tudtunk játszani. Vegyes érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban, ugyanis az mindenféleképpen pozitív, hogy sokszor eredményesek tudtunk lenni, de a mutatott játék képe messze elmaradt attól, amit előzetesen vártam és amit hétről-hétre gyakorlunk. Összességében elmondható, hogy egy kiváló edzésen vagyunk túl. Gratulálok a srácoknak!


U8 – Bozsik Fesztivál

ETO FC: Vasárus Máté, Boros Máté, Makk-Szabó Milán, Stehenics Patrik, Bolla Dávid, Závori Soma, Laki-Tóth Soma, Dulka Benjámin, Bernáth Olivér. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Vasárnap a harmadik őszi Bozsik Fesztiválon jártunk az Üstökösnél, ahol minden mérkőzésen remekbe szabott támadásokat vezettek a fiúk, szép gólokat szereztek, igazán élmény volt nézni a játékukat, gratulálok nekik! Oklevelet kapott Bolla Dávid.

 

U7 – Felkészülési mérkőzés (10.28.)

ETO FC: Omischl-Soós Áron, Baranyai Ákos, Csiszár Marcell, Sipos Hunor, Kállai Marcell Tamás, Kababik Benedek. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Pénteken egy nagyon hasznos és jó iramú edzőmérkőzést tudtunk játszani a Parndorf csapatával, ami kiválóan szolgálta a gyerekek fejlődését. A mérkőzésen többször megjelentek az edzésen tanultak, ezenkívül a hozzáállás is példaértékű volt. Gratulálok a csapatnak!

 

U7 - Bozsik Fesztivál (10.30.)

ETO FC: Kállai Marcell Tamás, Csiszár Marcell, Sipos Hunor, Baranyai Ákos. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Vasárnap a harmadik Bozsik Fesztiválunkon vettünk részt Bácsán. A mérkőzések alatt sok remek egyéni megoldást mutattak be a fiúk, ahol bátran és nagy kedvvel fociztak! A szép cselek mellett gólokból sem volt hiány. Gratulálok a srácoknak!

 

Leány U19

ETO FC Győr – MTK Budapest 2-3 (1-2)

Győr, ETO Park. V.: Pápai.

ETO FC: Kovács L. - Smuk, Virág, Kuntzl, Máthé (Dombi), Rajkovics (Süveges),Petrovics, Kern (Tóth S.), Szatmári, Hideghéty ,Győri. Edző: Süle János.

Gsz.: Petrovics (2).

Süle János: - Az első félidőben inkább az MTK dominált. Gyorsabban tudtak alkalmazkodni a nagyon mély és csúszós talajhoz. Nálunk sok volt a technikai hiba, a fővárosiak az átmenetekből is jobban jöttek ki és ennek eredményeképp előnnyel tudták zárni a játékrészt. A második félidő már egyenlő erők küzdelmét hozta, stabilabb lett a középpályás játékunk és támadásban is veszélyesebbek lettünk. Több nagy lehetőség is kínálkozott előttünk, sokat tett a csapat a pontszerzésért, de sajnos a szerencse sem a mi oldalunkon állt ma. Azt gondolom, hogy főleg a második félidőben, mint csapat, már egész jól működtünk, de egyénileg mindenképp fejlődni kell és meg kell tanulnunk nyerni is.

 

Leány U17

MTK Budapest - ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Budapest, Tichy Lajos sportcentrum V: Sári.

ETO FC: Krizsán - Sulyok (Böröczky), Ézsely, Bodri, Farkas, Konrád, Hordós, Halmai, Szabó F. (Cseh), Kovalter, Pusztai. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Pusztai.

Tóközi Tímea: - Az első félidőben nagyon kapkodó játékot játszottunk, kicsit talán fáradtan is mozogtunk. A második játékrészben próbáltuk többet birtokolni a labdát, ami sikerült is. A kapott gól után a lányok nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, amit Kovalter Rami nagyszerű labdája után Pusztai Barbi remek megoldásának köszönhetően sikerült is megszereznünk. Dicséret illeti a kapusunkat, aki nagyszerűen védett, és természetesen az egész csapatot is, mivel az utolsó pillanatig küzdöttek a győztes gól megszerzéséért, de ez most sajnos nem jött össze. Dolgozunk tovább kemény, hogy a hétvégi, Illés Akadémia elleni mérkőzésen otthon tudjuk tartani a három pontot.

 

Leány U15

MTK Budapest - ETO FC Győr 8-0 (4-0)

Budapest, Tichy Lajos Sportcentrum. V.: Gajzágó.

ETO FC: Bán (Gundinger) - Stróbli, Horváth A., Szűcs, Fligh (Domján), Szabó I. (Kéri), Krasznai, Szalai, Szabó P., Villanueva (Bágyi), Bozsóki (Molnár). Edző: Szücs Gergely.

Szücs Gergely: - Mindkét félidőben húsz-húsz percig sikerült szépen játszanunk, az MTK-nak elég volt mindkét félidőben tíz perc rövidzárlat, amit kihasználtak és ennek köszönhetően nagyarányú győzelmet tudtak aratni. A két csapat között nem volt ekkora különbség.

 

Leány U7-U9 – Bozsik Torna

U7- Csizi Alexandra, Horváth Cs Liza, Gede Boglárka, Tomanicska Dorina, Polgár Jázmin. Edző: Vadász Viktor.

U9- Döme Dóra, Régi Maja, Horváth Rebeka, Somogyi Alexa, Pintér Alíz. Edző: Keglovich Ferenc.

Vadász Viktor: - Jól sikerült a mai Bozsik Torna a lányoknak. Gólokkal és sok szép megoldással rukkoltak ma elő. A fejlődés hétről-hétre, tornáról-tornára is megfigyelhető. Gratulálunk a lányoknak a mai naphoz!

 

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Fiatal focistáink eredményei - Bajnoki mérkőzések, utánpótlás tornák

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink