Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Magabiztos győzelem négy szép góllal

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre gárdáját fogadta hazai pályán az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol ugyan a vendégek szerezték meg a vezetést, de gyorsan sikerült rá válaszolni, és magabiztos ETO-győzelem született.

Magabiztos győzelem négy szép góllal

ETO FC Győr – Békéscsaba 1912 Előre 4-1 (3-1)

Győr, ETO Stadion 742 néző. V.: Ducsai (Varga G., Ország).

ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K., Papp, Szujó, Fodor, Benczenleitner, Toma (Kiss M. 81'), Kiss Be. (Kovács I. 75'), Vitális (Tuboly 75'), Priskin (Bacsa 65'), Lacza (Babati 65'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Békéscsaba 1912 Előre: Bukrán – Bora, Farkas M., Kitl (Máris 72'), Szalai D., Zvara (Szabó Cs. 72'), Horváth P., Mikló (Fazekas 46'), Czékus (Talpalló 89'), Hamed (Puskás 72'), Lukács. Vezetőedző: Brlázs István.

Gsz.: Lacza (17’), Benczenleitner (36’), Priskin (40’), Babati (73’) ill. Horváth P. (10’).

A 4. percben Kovács K. nagyszerű csel után adott középre a jobb oldalról, ahol Lacza fejelt kapura, ám Bukrán védeni tudott. A 10. percben megszerezte a vezetést a Békéscsaba. Horváth P. húsz méteres szabadrúgása a bal alsóban kötött ki 0-1. Gyorsan jött a válasz a vendégek góljára. Nagy kavarodás alakult ki a békéscsabai kapu előtt, majd Lacza tudott ráfordulni, aki a hálóba lőtt 1-1. Két perccel később Priskin fejét találta meg egy beadás, támadónk kapura bólintott, ám egy védőről az alapvonalon túlra pattant a labda. Bő félóra játék után Lacza tekert a kapu elé, ahol Fodor tudott fejelni, a labda kevéssel szállt el a felsőkapufa felett. A 36. percben megszereztük a vezetést is! Kiss Bence végzett el szögletet, a hosszún helyezkedő Bencenleitner higgadtan fejelt a kapuba 2-1. Négy perccel később növelni tudtuk az előnyt. Lacza adott parádés labdát Priskinnek, aki a kifutó kapus mellett higgadtan passzolt a bal alsóba 3-1. A 63. percben Hamed ment el a bal oldalon, rövid felsőbe tartó lövését védte Fadgyas. A 67. percben egy jobbról érkező labdába ért bele sarokkal egy vendégjátékos, ami így a jobb kapufán csattant, majd nagy kavarodás után sikerült felszabadítani. A 70. percben Lukács tudott zavartalanul fejelni, ám Fadgyas könnyedén hárított. A 73. percben Babati mellel vett át egy labdát majd kapura fordul, és szépen lőtt a kapu jobb sarkába 4-1. A mérkőzés hajrájára fordulva két lövéssel is próbálkoztunk. Előbb Tuboly próbálkozását tolta szögletre Bukrán, majd Babati lövése ment kevéssel a kapu mellé.

Tímár Krisztián: - Örülök, hogy sikerült magabiztos győzelmet aratnunk, sokat dolgoztunk már ezért. Annak is örülök, hogy van foganatja annak, hogy sokat gyakoroljuk a támadójátékot. Nem indult jól számunkra a mérkőzés, mert egy elkerülhető, felesleges szabálytalanság után az ellenfél értékesített egy szabadrúgást, ezáltal hátrányba kerültünk, de a csapat magabiztossága és tartása megmaradt, ugyanolyan bátran játszottunk. A meccs bizonyos periódusaiban kimondottan szép támadó focit játszottunk, gratulálok a csapatomnak, a Békéscsabának pedig további sok sikert kívánok!

Brlázs István Gábor: - Sajnos az első félidőben nem voltunk egy súlycsoportban, sokkal dinamikusabban és jobban játszott az ellenfél. Amellett, hogy a párharcokat elvesztettük, helyenként fegyelmezetlenek is voltunk, amit kihasznált az ETO és megérdemelten szerzett vezetést. A második félidőre kicsit rendeztük a sorokat, de ez nem volt elég ma a pontszerzéshez.

Kapcsolódó képek

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink