Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Gólváltás a hajrában

Az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában az Érd csapatát fogadta az ETO Akadémia, ahol végig kiélezett mérkőzésen, a hajrában szerzett egy-egy góllal született döntetlen végeredmény.

Gólváltás a hajrában

ETO Akadémia – Érdi VSE 1-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Papp (Ring, Tóth Cs.).

ETO Akadémia: Sebők – Ignácz, Tullner, Gasztos (Balogh Á. 90’), Bognár B. (Deákovits 46’), Vingler, Szabó T., Németh O., Mitring (Balajthy 76’), Moharos (Huszár 46’), Sipőcz. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Érdi VSE: Kertész – Gubacsi, Morvai, Kürti, Révész, Farkas B., Pintér (Gajda 86’), Pál Sz. (Molnár D. 70’), Pallagi, Fülöp, Göblyös. Vezetőedző: Ebedli Zoltán.

Gsz.: Huszár (85’) ill. Kürti (89’).

Egy perc sem telt el a mérkőzésből, amikor nagy vendég lehetőség maradt ki. Egy baloldali szögletet követően Farkas B. ziccerben lőtt a kapunk fölé. A 6. percben Szabó T. eresztette el egy lövést távolról, ami kellemetlenül csapódott a kapu elé, ám Kertész védeni tudott. A 17. percben Morvai beadására Pál Sz. érkezett, aki az ötösről a kapu fölé fejelt. A második félidőben kiegyenlített játék folyt, nem igazán forogtak veszélyben a kapuk. A 85. percben egy gyönyörű támadás végén megszereztük a vezetést! Huszár tette ki oldalra a labdát Sipőcz elé, majd ő érkezett a beadásra, és kapásból a hálóba lőtt 1-0. A 89. percben egy véleményes tizenegyessel egyenlíteni tudtak a vendégek. A labda mögé Kürti állt, aki magabiztosan lőtt a jobb alsóba. Sebők ugyan érezte az irányt, de a jól helyezett lövést nem tudta hárítani 1-1. Ezzel ki is alakult a végeredmény, küzdelmes mérkőzésen egy pontot szereztek fiataljaink.

Antonio Munoz: - Sajnos nem sikerült megszereznünk a három pontot, de véleményem szerint nagyon stabilak voltunk az egész mérkőzés során. A végén az ellenfél kapott egy tizenegyest, amit értékesíteni tudtak, így be kell érnünk a döntetlennel. Dolgozunk tovább, biztos vagyok benne, hogy ha ugyanezt csináljuk, akkor annak meg lesz az eredménye a jövőben, ugyanis ez már zsinórban az ötödik meccs volt, hogy nem szenvedtünk vereséget, napról napra remek munkát végez a csapat.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink